Wat is er nu lekkerder dan appelmoes? Natuurlijk zelfgemaakte verse appelmoes! Onze appelmoes is heerlijk bij bijvoorbeeld onze hachee, maar ook…
Een zachte rode wijnsaus met sjalotjes. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij de biefstuk uit de oven.
Echt een winters gerecht, hachee. Lekker met aardappelpuree en rode kool met vers gemaakte appelmoes, maar ook heerlijk met (zilvervlies) rijst.…
Deze Hummus is vers, luchtig en romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt, dan wil je nooit meer anders.…
Coq au vin is een van oorsprong Frans boerengerecht. De basis voor de stoofschotel was vroeger een hele haan en rode…
Crostini met groene pesto en cherrytomaat is simpel te maken tijdens het gourmetten of in de oven.
Deze fetaspread met geroosterde paprika is door het mengen met ricotta luchtig en daardoor heel zacht. Door de geroosterde paprika krijgt…
Deze Hummus is vers, luchtig en romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt en je wilt nooit meer anders.…
Deze Loaded hummus is vers, luchtig, romig en zeer rijk van smaak. Eenmaal zelf gemaakt en je wilt nooit meer anders.…
Deze Oostenrijkse jagersaus of jachtsaus (jägersaus) is gemaakt op basis van rode wijn en tomaat. De saus heeft een zacht zoete…
Deze bosvruchten suisse gevuld met zoete frambozen, bramen en blauwe bessen is een cadeautje voor bijvoorbeeld onze moeders op moederdag. Deze…
Homemade luchtige broodjes gemaakt in de airfryer. Goed en snel te maken voor een ontbijt of als broodje voor bij een…
Deze dille roomsaus met semi zongedroogde tomaatjes is echt een toppertje. Door de verschillende ingrediënten ontstaat er een mooi smaakpalet waardoor…
Wij waren verzot op de zalmsalade die geserveerd werd op de visschotel van de visboer op verjaardagen. Het werd tijd dat…
Houd je van verse soep van groenten zoals tomaat en paprika? En helemaal als je niet zoveel handelingen hoeft te verrichten…