Dit is een licht pittige enchiladasaus. Die goed te gebruiken is over de enchilada of vooraf als dipper met tortillachips.
Houd je van verse soep? En helemaal als je niet zoveel handelingen hoeft te verrichten om deze te maken? Dan is…
Een frittata, een ideaal bijgerecht voor een warme dag, maar ook geschikt als Tapas of hapje op je borrelplank. De chorizo…
Heerlijke makreel americain salade. Lekker voor op brood of op toast.
Heb je zin in een lichte salade voor de lunch of als bijgerecht bij het diner? Kies dan voor deze witlofsalade…
Een licht frisse en zoete couscous salade, goed als bijgerecht bij kruidige gerechten. Met wat meer aanvulling is deze salade ook…
Tzatziki oftewel Cacık, komt oorspronkelijk uit Turkije en is een fris bijgerecht, die veelal als saus of dip wordt gebruikt. Met…
Een kruidige salade gemaakt van een in Ras el Hanout gebakken aubergine, afgetopt met granaatappelpitjes en verkruimelde feta. Lekker voor bij…
Deze kipgehaktburger uit het Midden-Oosten is heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld couscous en een frisse yoghurtdip.
Deze bechamel kaassaus is goed te gebruiken bij de lasagne of over de witlof en andere groentes.
Tortilla’s die worden opgerold tot wraps met heksenkaas, komkommer, tomaat en plakjes kipfilet. Leuk en gemakkelijk te maken als lekker tussendoortje…
Heb je zin in een carpaccio die je ook in een restaurant zou kunnen bestellen? Dan is dit een heel simpel…
Geroosterde cherrytomaatjes, rode smaakbommetjes als bijgerecht. Snel en gemakkelijk klaar te maken en kunnen op kamertemperatuur worden opgediend.
Zürcher geschnetzeltes, zoals dit Zwitsers recept officieel heet. Zijn vleesreepjes in pittige roomsaus. Traditioneel wordt het gerecht met kalfsvlees bereid. Het…
Een stoof van wild zwijn met spekjes, rozemarijn en kastanjechampignons, welke qua geur en smaak uitstekend past bij de herfst.