Kooksimpel Gadogado binnen 5 minuten die nog gezonder en sneller klaar is dan halen bij de afhaal Chinees. Voor deze Gadogado…
Voor Javaanse saté maken we in de marinade gebruik van Javaanse kruiden, zoals ketjap (sojasaus) en ketoembar. Ketoembar is milder van…
Deze frittata is een zeer gemakkelijk en vullend eiergerecht. Heerlijk voor bij de lunch of als diner met wat sneetjes brood…
Een variatie op het recept van sajoer boontjes, heerlijk in combinatie met een vleesgerecht bij een Indische rijsttafel.
Een echte aanrader is deze salade met asperge. Heerlijk knapperig en fris, lekker om te eten in de lente en zomer.
Heerlijke kalfsschnitzels belegd met rauwe ham en salie. Een mooi vleesgerecht, fijn van smaak. Deze Saltimbocca is eenvoudiger te bereiden dan…
Met deze goed vullende vegetarische Mexicaanse soep, waan je je voor even in een ander land. Deze soep heeft qua smaak…
Zachte truffelmayonaise, heerlijk bij onder andere truffelfriet of op een hamburger.
Vers gemaakte truffelfriet uit de oven afgemaakt met rucola, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Lekker te combineren met bijvoorbeeld een tartaartje…
Een eenpansgerecht met smaakvolle gehaktballetjes in een romige Stroganoffsaus. Lekker bij bijvoorbeeld verse friet of rösti.
Een lekkere stroganoffsaus als aanvulling op een mooi stukje vlees.
Heerlijke smaakvolle Italiaans stoofvlees. Lekker met zowel pasta als aardappelpuree.
Saltimbocca wordt traditioneel gemaakt van kalfsvlees. Nu hebben wij hem ook met kippendijen gemaakt. Op de kippendij zit nog wat vet…
Saltimbocca is een heerlijke kalfsschnitzels belegd met rauwe ham en salie. Een mooi vleesgerecht, fijn van smaak, past uitstekend in een…
Een zachte Indiaanse curry met een volle kruidige smaak van Garam Masala. Goed te combineren met rijst, noodles of wat Naanbrood.