Deze heerlijke lamskebab, ook wel kofte genoemd, is een traditioneel vleesgerecht dat in slechts 30 minuten klaar is.
Een mix van geroosterde groente, welke je zelf kan uitkiezen. Lekker bij onder andere pasta.
Heerlijke zelf gerookte zalm, eenmaal zelfgerookt wil je niet anders meer! Te gebruiken als hoofdgerecht, maar ook als vulling in een…
Souvlaki is een Grieks gemarineerde vleesspies welke wordt gegrild. Voor het vlees kun je een keuze maken voor een malse varkenshaas…
Deze zacht romige honing mosterdsaus is lekker over een beenham, kip of salade. De saus is zowel warm als koud te…
Sushi rijst is de basis van vele sushi varianten. De rijst moet op een speciale manier worden gekookt, zodat de smaak behouden blijft.
Nigiri, is een soort sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt. Daar bovenop wordt meestal een stukje…
Dit is de bekendste vorm sushi, waarbij de rijst samen de vulling wordt opgerold in een nori vel. Denk bijvoorbeeld aan…
Gunkan sushi wordt ook wel ‘slagschip sushi’ genoemd. Het is een rechthoekig klompje sushirijst, met een randje nori er om heen.…
Een heerlijk zachte en licht zoete stoverij van wildzwijn en tripel bier. Om je vingers bij af te likken.
Heerlijk Vlaams stoofvlees, natuurlijk met Patattekes
Een traditionele Italiaanse stoofpot die per familie verschilt. Ook op onze website zul je verschillende varianten ontdekken. Het geheim van een…
Deze special brownie is geschikt voor een glutenvrij dieet. Voor de bereiding is geen meel gebruikt, maar avocado, hierdoor krijg je…
Een heerlijke Spaanse visschotel met tomatensaus, olijven en chorizo, lekker met rijst, pasta of een vers gebakken broodje.
Een mooie Italiaans basis tomatensaus voor over de pizza of als basis pastasaus. Gemaakt met rijpe Pomodori op basis van een…