Een lekkere shoarmataart om met zijn alle lekker van te kunnen eten. Heeft u niet zo veel zin om te koken…
Frisse rucola maaltijdsalade met biefstuk en courgette. Goed als hoofdgerecht, maar zeker ook lekker voor de lunch.
Heerlijke frisse rundvleesrolletjes aan een spiesje, lekker als tapas of als hapje bij de borrel.
Een makkelijk te maken amuse van verse vijg met gorgonzolamousse. Goed te gebruiken om bijvoorbeeld de smaak van vis te neutraliseren.
Een lichte en luchtige amuse, gemaakt van een mousse van ricotta, vijg en Parmaham. Leuk voor op buffetten, als voorgerecht of…
Heerlijk zachte rabarber-aardbeienjam met een verrassend kruidige smaak. Lekker voor op brood, beschuit, maar ook door de yoghurt.
Een luchtige hartige taart met prei en bacon. Heerlijk als hoofdgerecht, maar ook prima te gebruiken bij een buffet of als lunchgerecht.
Heerlijke pesto, lekker door het eten, als pastasaus of op bijvoorbeeld een stokbroodje.
Een van de lekkerste tapenades is de peppadew, licht zoet met een pittige twist.
De lekkerste pannenkoeken eet je altijd thuis, dat waren de woorden van mijn Opa als hij op woensdagmiddag pannenkoeken had gebakken.…
Favoriet in ons gezin. De ontbijtcake met vers zomerfruit. Hiermee de dag starten is pure verwennerij.
Een kruidige spread/tapenade welke goed smaakt op een toastje, in een salade of als dip bij rauwe groente.
Voor tussendoor, heerlijke gezonde muffins van havermout met vijgen en pecannoten. Smullen maar!
Een lekker koolhydraatarm dessert van mascarpone met verse aardbeien en blauwe bessen. Je kunt dit recept maken met elk vers fruit.…
Makreelwrap is een gezonde en verantwoorde lunch of hoofdgerecht. Bij ons is het een absolute favoriet bij een buffet en high…