Heerlijke zelf gemaakte witte bollen of bolletjes om te gebruiken als basis bij een buffet of high tea.
Een echte Wagyu of een Angusburger verdient ook een bijpassend hamburgerbroodje.
Voor de liefhebber gebakken mosselen van de bakplaat met knoflook en ketjap.
Dit is het recept van een chinees restaurant, dus de lekkerste versie. De truc van een goede Foe Yong Hai is,…
Hoewel de naam anders doet vermoeden is dit een Frans gerecht en wel uit de Elzas. Op z’n Frans ook wel…
Met dit recept kunt u ongeveer 12 fetataartjes maken. Dit is leuk om te doen wanneer u bijvoorbeeld een verjaardag te…
Heerlijke ei-peppadewsalade op basis van ricotta, waardoor het past binnen een gezonde levensstijl. Door ricotta te gebruiken als basis voor de…
Deze appelflap is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met een mengsel van appel, kaneel en rozijnen. De appelflappen zijn lekker op…
Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.
Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.
Deze crostini met onder andere brie en prosciutto geeft een ware smaakexplosie in de mond.
Crostini Caprese gebaseerd op het al oude Italiaanse recept insalata caprese.
Het geheim van de crêpe van onze zuiderburen, nu onthuld bij Chefkokkie. Een crêpe is een dunne variant van de pannenkoek.…
Naast de oliebollen staan ook de appelbeignets bij veel mensen op tafel rondom Oud en Nieuw. De appelbeignet is gemaakt met…
Een crêpe Suzette is een nagerecht waarbij je een flensje vult met mandarijn. Over het gevulde flensje schenk je een mandarijnsaus.…