Crostini Caprese gebaseerd op het al oude Italiaanse recept insalata caprese.
Het geheim van de crêpe van onze zuiderburen, nu onthuld bij Chefkokkie. Een crêpe is een dunne variant van de pannenkoek.…
Naast de oliebollen staan ook de appelbeignets bij veel mensen op tafel rondom Oud en Nieuw. De appelbeignet is gemaakt met…
Een crêpe Suzette is een nagerecht waarbij je een flensje vult met mandarijn. Over het gevulde flensje schenk je een mandarijnsaus.…
Een heerlijke crêpe met aardbeien of ander zomer fruit overgoten met een zachte karamelsaus en geroosterde amandelen.
Dit is een basisrecept voor een mooie crèmesoep. Laat de bouillon smaak (groenten, kalf, kip of vis) aansluiten bij het eindproduct.
Heerlijke luchtige courgettepannenkoekjes met ricotta en een vleugje munt. Een voedzame lunch uit de categorie ‘Bewust eten’.
Vegetarische courgette-ricottakoeken, een mooie mix van courgette, ricotta en kaas. Heerlijk bij de lunch, als bijgerecht of als onderdeel van een…
Deze courgette-maispannenkoekjes zijn een hartige snack, gemaakt van courgette, mais, een lente-uitje en eieren. Lekker met een pittige dip.
Lekkere, gevulde, skinny Ceasar Salad. Met een stokbroodje erbij is deze salade ook perfect als avondmaal.
Aioli, oftewel knoflookmayonaise is iets dat niet mag ontbreken bij tapas. De aioli is lekker op een stokbroodje of als sausje…
Deze spiesjes kunnen prima vooraf of als onderdeel van een buffet of brunch.
Met dit recept kunt u ongeveer 12 caprese quiches maken. Dit is leuk om te doen wanneer u bijvoorbeeld een verjaardag…