Een variatie op het recept van sajoer boontjes, heerlijk in combinatie met een vleesgerecht bij een Indische rijsttafel.
Een echte aanrader is deze salade met asperge. Heerlijk knapperig en fris, lekker om te eten in de lente en zomer.
Een zoete variatie op het traditionele recept van de wentelteefjes.
Een goed gelegd broodje gaat er als lunch of tijdens een buffet altijd wel in. Hier een variant met pittige kip…
Een goed gelegd broodje gaat er als lunch of tijdens een buffet altijd wel in. Hier een variant met rauwe ham,…
Met deze goed vullende vegetarische Mexicaanse soep, waan je je voor even in een ander land. Deze soep heeft qua smaak…
Vers gemaakte truffelfriet uit de oven afgemaakt met rucola, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Lekker te combineren met bijvoorbeeld een tartaartje…
Een eenpansgerecht met smaakvolle gehaktballetjes in een romige Stroganoffsaus. Lekker bij bijvoorbeeld verse friet of rösti.
Deze heerlijke lamskebab, ook wel kofte genoemd, is een traditioneel vleesgerecht dat in slechts 30 minuten klaar is.
Een mix van geroosterde groente, welke je zelf kan uitkiezen. Lekker bij onder andere pasta.
Heerlijke zelf gerookte zalm, eenmaal zelfgerookt wil je niet anders meer! Te gebruiken als hoofdgerecht, maar ook als vulling in een…
Een vegetarische quiche gevuld met prei, courgette, feta en ricotta . Heerlijk romig en vol van smaak, maar passend binnen een…
Dit recept van goulash heet in Hongarije pörkölt. Het is een goed smakende traditionele goulash waarvan het vlees na 2 uur…
Saté easy way is onderdeel van een vullende maaltijd die in 20 minuten klaar is. Voor de saté maken we in…
Hoe fijn is het als je iets in je mond stopt dat zorgt voor een ware verrassing. Zo is het ook…