Hoofdgerecht

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 rol bladerdeeg
  • 600 g spinazie
  • 1 grote zoete ui
  • 1 grote teen knoflook
  • 100 g feta
  • 100 g ricotta
  • 200 g tomaten
  • 1 losgeklopt ei
  • Oregano
  • Peper en zout

Spinazie – fetataart

Een lekkere knapperige plaattaart met een frisse vulling van spinazie, tomaat en feta. Snel gemaakt en heerlijk op een zomerse dag…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 700 gr runderriblap
  • 2 grote uien
  • 3 grote wortels
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetl. bloem
  • 3 eetl. olijfolie
  • 200 ml. port - ruby
  • 400 gr. tomatenblokjes
  • 140 gr. tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 1 theel. salie
  • 1 theel. rozemarijn
  • 1 theel. peperoncino of spaanse peper
  • 3 laurierblaadjes
  • 6 kruidnagels
  • 1 runderbouillonblokje
  • 1 eetl. vleeskruiden
  • Peper en zout

Italiaanse stoofpot

Een traditionele Italiaanse stoofpot die per familie verschilt. Ook op onze website zul je verschillende varianten ontdekken. Het geheim van een…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 2 blikken gepelde tomaten
  • Halve chorizo worst
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 4 el zwarte olijven (ontpit)
  • 500 g witvis (koolvis of kabeljauw)

Spaanse visschotel met chorizo

Een heerlijke Spaanse visschotel met tomatensaus, olijven en chorizo, lekker met rijst, pasta of een vers gebakken broodje.

(3.2 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g Chorizo
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el tomatenpuree
  • 100 g gehalveerde cherrytomaatjes
  • 200 g risottorijst
  • 1 blik tomatenblokjes (a 400 g)
  • 1l groentebouillon
  • 100 g mascarpone
  • Verse basilicum
  • Parmezaanse kaas

Tomatenrisotto met chorizo

Een smaakvolle en smeuïge risotto op basis van tomaat en chorizo.

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 vloerkadetten (of grote bollen)
  • 4 runderhamburgers
  • 1 grote zoete ui
  • 4 plakken cheddar
  • 1 grote vleestomaat
  • 4 blaadjes romaanse sla
  • 1 rode paprika
  • 2 grote el mayonaise
  • 1½ tl gerookte paprikapoeder
  • ½ tl chilipoeder
  • 4 plakken bacon

Smokey bastard burger

Een maaltijd hamburger met een rokerige smaak, vandaar de naam smokey bastard. Heerlijk in combinatie met coleslaw en aardappelpartjes, mits je…

(5 / 5)
Shoarmataart Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 gram shoarmavlees
  • Pakje bladerdeeg
  • 2 paprika's
  • 2 eieren
  • 250 ml zure room
  • 40 gram boter of margarine
  • 1 deciliter koffiemelk
  • Taartvorm

Shoarmataart

Een lekkere shoarmataart om met zijn alle lekker van te kunnen eten. Heeft u niet zo veel zin om te koken…

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gram spinazieblaadjes
  • 400 gram zachte geitenkaas
  • 8 plakken parmaham
  • 1 rode paprika
  • 1 sjalotje
  • 50 gram amandelen
  • Extra vergine olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel witte balsamico
  • 1 eetlepel witte wijn
  • Azijn dressing

Salade met spinazie, geitenkaas & ham

Een erg lekkere salade met geitenkaas, parmaham en spinazie. Lekker bij een maaltijd maar je zou het ook kunnen eten als…

(0 / 5)
Biefstuksalade in grote schaal Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 biefstukken
  • 1 zak rucola (circa 75 gram)
  • 2 courgettes
  • 2 rode uien, geschild en gehalveerd
  • 2 eetlepels balsamicoazijn
  • Halve uitgeperste limoen
  • 1 eetlepel olie
  • Zeezout

Salade met biefstuk

Frisse rucola maaltijdsalade met biefstuk en courgette. Goed als hoofdgerecht, maar zeker ook lekker voor de lunch.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1/2 kg runderbotten/schenkel
  • 2 mergpijpen
  • 1 grote prei
  • 2 uien
  • 1 grote wortel
  • 1 stengel bleekselderij
  • 1 laurierblad
  • 1 takje tijm
  • 6 gekneusde peperkorrels

Runderbouillon

Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 el olijfolie
  • 1 1/2 kg runderlappen, in blokjes van 2 tot 3 cm
  • 100 g ontbijtspek of reepjes
  • 3 wortels, kleingesneden
  • 2 uien, kleingesneden
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 3 takjes tijm (Bouquet garni)
  • 3 takjes peterselie (Bouquet garni)
  • 3 blaadjes laurier (Bouquet garni)
  • 500 ml runderbouillon
  • 330 ml bier met hoge gisting
  • 140 g tomatenpuree
  • 300 g champignons, gehalveerd
  • Spuitzak met gekarteld mondje van 2 cm
  • 1,2 kg licht kruimige aardappels
  • 50 g boter, in blokjes
  • 125 ml hete melk
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout en peper
  • 1,2 kg licht kruimige aardappels
  • 8 el extra vergine olijfolie
  • 40 g geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout en peper

Runderstoofschotel met bier en pureelaag

Runderstoof met bier, vol van smaak. Afgemaakt met gegratineerde rozetjes van aardappelpuree. In dit recept zijn er twee aardappelpuree varianten waarvan…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gr, kipfilet of kippendijen
  • 6 grote geschilde aardappelen
  • 250 gr. kousenband of dunne sperzieboontjes
  • 1 ui
  • 4 eieren
  • 350 ml. water
  • Olijfolie
  • 1 klein blikje tomatenpuree (70 gr.)
  • 2 eetl. kerrie (Surinaamse Massala)
  • 1 eetl. paprikapoeder (zoet)
  • 2 groente bouillonblokjes
  • 2 theel. komijnzaad (Djintan)
  • 1 eetl. knoflookpoeder of 3 teentjes knoflook
  • Peper en zout

Roti – kip

Geniet van deze Surinaamse roti. Lekker met kousenband, aardappels, eieren en een rotivel. Je kan de roti vegetarisch maken maar ook…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g korte pasta (bijv. Rigatoni)
  • 300 g doperwten (diepvries)
  • 2 kleine courgettes
  • 2 el olijfolie
  • 5 el witte balsamico
  • 200 g tonijn (blik, in olie)
  • 100 g mayonaise
  • 200 ml volle yoghurt
  • 2-3 tl kappertjes
  • 2-3 rode uien
  • 500 g pomodori tomaten
  • 1 bosje basilicum
  • zout en peper
  • 200 g rosbief of fricandeau (vleeswaren)
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 570

Vitello Tonnato pastasalade

Deze zomerse salade, geïnspireerd op het bekende Italiaanse gerecht Vitello Tonnato is perfect als hoofdgerecht, maar ook bij de lunch of…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 gr gemengde paddestoelen
  • 350 gr risotto rijst
  • 1,5 liter kippen- of paddestoelenbouillon
  • 150 ml witte wijn
  • 2 kleine uien
  • 50 gr boter
  • 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels vers gehakte peterselie of bieslook

Risotto met paddenstoelen

Een heerlijke romige risotto met gemengde paddenstoelen en parmezaanse kaas. Een makkelijk te bereiden gerecht, welke je vrij snel op tafel…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 tortillawraps
  • 2 el olie
  • 2 rode uien
  • 1 rode paprika (in reepjes)
  • 2 blikjes zalm à 160 g
  • 1 avocado (eetrijp)
  • 200 g zuivelspread bieslook
  • 75 g veldsla
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 595

Wrap met zalm en avocado

Voedzame, gezonde en snelle maaltijd met gevuld met gerookte zalm, paprika en veldsla.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 8 cherrytomaten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 3 takjes oregano
  • 2 takjes tijm
  • 250 g ricotta
  • 6 plakjes hartige taart deeg

Ratatouilletaart

Een goed vullende, gezonde hartige taart. Vol van smaak en heerlijke zachte groenten. Ook goed te serveren bij een lunch of brunch.

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt