Hoofdgerecht

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g Farina 00 of bloem
  • 8 g gedroogde gist
  • 1 tl suiker
  • 1 tl zeezout
  • 2 el olie
  • 250 ml handwarm water

Pizzadeeg – Napolitaans

Dit is een luchtig Napolitaans pizzadeeg zoals bij de pizzeria gebruikt wordt.

(3.5 / 5)
Pizzadeeg Napolitaans snelle manier Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • ½ gerookte kipfilet (80 gram)
  • Vadouvansaus (merk Yildriz)
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 1 zakje geraspte pizza/pasta kaas
  • ½ bol mozzarella
  • 15 g champignons
  • ½ Paprika (reepjes)
  • Rucola
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Pollo Vadouvan

Pizza met gerookte kip, paprika, champignons, mozzarella, rucola en besprenkeld met Vadouvansaus.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g kipreepjes
  • 15 g portobello (champignons)
  • 50 g cherry tomatenmix
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 1 bol mozzarella
  • 1 zakje geraspte pizza/pasta kaas
  • Rucola

Pizza – Pollo piri piri

Pizza met kip piri piri, cherry tomatenmix, portobello, mozzarella, pizzasaus en afgetopt met heerlijke rucola vermengd met wat olijfolie en een…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 15 g kastanjechampignons
  • 5 plakjes Salami Milano
  • 2 runderchipolata worstjes
  • 2 scheppen tomatensaus
  • 2 Jalapeño pepers
  • Halve bol mozzarella
  • Rucola
  • Mascarpone-parmezaancrème
  • Knoflook-pesto olie
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Milano picanto

Pizza met salami Milano, pikante saucijs, kastanjechampignons, mozzarella, mascarpone-parmezaancrème, jalapeño pepers besprenkeld met knoflook-pesto olijfolie.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 g paddestoelenmelange
  • 3 cherrytomaatjes
  • 2 scheppen tomatensaus
  • Halve bol mozzarella
  • Rucola
  • Mascarpone-parmezaancrème
  • Knoflook-pesto olie
  • Zout en peper naar smaak

Pizza – Funghi e mascarpone

Heerlijke vegetarische pizza met diverse paddestoelen (waaronder kastanjechampignons, shiitake en oesterzwammen ), cherrytomaatjes, mozzarella, mascarpone-parmezaancrème en besprenkeld met knoflook-pesto olijfolie.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kilo aardappelen

Patat – ovenfriet

Wie wil dat niet? Heerlijke zelfgemaakte patat met schil uit de oven die lekker krokant is.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kippendijen
  • 4 el ketjap manis
  • 3 el ketjap asin
  • 4 knoflooktenen, fijngesneden
  • 1 el sambal brandal
  • 3 tl gemberpasta of 3 cm verse gember
  • 2 tl five spice poeder
  • 1 tl laos
  • 2 uien, in halve ringen gesneden
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 tl trassi of klein stukje van een blokje
  • olijfolie

Surinaamse kip ketjap

Een lekker kruidig kipgerecht dat goed samen gaat met sperziebonen, broccoli of kousenband. Maak het gerecht compleet met Surinaamse bami, rijst…

(3.5 / 5)
Pastasaus Sardanese in de pan - traditioneel_01 Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g varkenspoulet
  • 500 ml gezeefde tomaten
  • 500 ml water
  • 1 blikje tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 tot 3 el Italiaanse tuinkruiden (basilicum, tijm en oregano)
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 bouillonblokjes
  • 2 tl suiker
  • Kruidenmix voor varkensvlees
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • Sardijnse Pecorino Romano kaas (Geraspt)

Pastasaus Sardanese – traditioneel

Een heerlijke Italiaanse pastasaus van Sardinië gemaakt volgens traditioneel familierecept. Deze pastasaus in combinatie met de Sardijnse Pecorino Romano is een…

(4.5 / 5)
Pastasaus met spinazie Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g varkenspoulet
  • 500 ml gezeefde tomaten
  • 500 ml water
  • 1 blikje tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 tot 3 el Italiaanse tuinkruiden (basilicum, tijm en oregano)
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 runderbouillonblokjes
  • 2 tl suiker
  • Kruidenmix voor varkensvlees
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • 250 g gehakte spinazie (vriezer)
  • Geraspte kaas Sardijnse Pecorino Romano

Pastasaus met spinazie

Heerlijke Italiaanse pastasaus met spinazie volgens het familierecept van mijn oom uit Sardinië. De combinatie met de Sardijnse Pecorino Romano kaas…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g penne
  • 1 ui
  • 200 g crème fraîche
  • 2 eetlepels pesto
  • Scheutje kookroom
  • 35 g rucola
  • 1 rode punt paprika
  • 200 g cherrytomaatjes
  • Parmezaanse kaas
  • Handje rucola

Pasta pesto

Romige pasta met vers gemaakte pesto. Klaar in een handomdraai. Eventueel aan te vullen met kip of krokant gebakken ham voor…

(3.3 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gram farfalle (vlinderpasta)
  • 2 blikjes tonijn
  • 1 gele paprika
  • 1 paksoi
  • 1 pot pasta saus

Pasta met tonijn en paprika

Pasta al tonno, con peperoni gialli. Een lekkere pasta speciaal voor de zomer. Als u genoeg tijd en ervaring heeft zou…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gr kipfilet
  • Verse spinazie
  • 10 cherrytomaatjes
  • 1 bakje Kookboursin
  • Pasta

Pasta met kip en spinazie

Heerlijke pasta met verse spinazie, kip en cherrytomaatjes. Een snel en  lekker gerecht.

(3 / 5)
Pasta met krokante basilicum en chorizo op bord. Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g pappardelle pasta
  • 200 g chorizoworst
  • 250 g cherry/snoeptomaatjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • 1 el geraspte citroenschil
  • 1 teentje knoflook of pasta
  • 125 g mozzarella
  • 1 el geraspte parmezaan
  • Zout en peper

Pasta met chorizo, tomaat & gebakken basilicum

Een simpel en heerlijk pastagerecht waarbij de gebakken basilicum een ware verassing in de mond is!

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 aubergines
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 3 el olie
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree (doppio) 140 gr
  • 2 el Italiaanse gedroogde kruiden

Pasta di Norma

Pasta di Norma is een heerlijke vegetarische pasta met gegrilde aubergine. Lekker als voorgerecht of hoofdgerecht.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 aubergines
  • 2 blikken tomaten (Mut­ti Dat­te­ri­ni à 400 g)
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje of 1 el gedroogde basilicum
  • 1 el gedroogde oregano
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 4 el bloem

Parmigiana die melanzane

Parmigiana di melanzane is een vegetarische maaltijd waarbij je, als je niet oppast, je vingers bij op eet. Gemakkelijk te bereiden…

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt