Heerlijke Ierse biefstuk in de oven gegaard met een rode wijnsaus met sjalotjes. Maak er een complete maaltijd van met vers…
Coq au vin is een van oorsprong Frans boerengerecht. De basis voor de stoofschotel was vroeger een hele haan en rode…
Je kent hem wel, de viscuisine Italiano uit de vriezer bij de supermarkt. Even in de oven en je kunt aan…
Het koude seizoen is weer aangebroken en je hebt net een lange wandeling achter de rug. Wat is er dan lekkerder…
Voor de liefhebbers van vis een smaakvolle variatie op onze basislasagne. Ditmaal is de lasagne gevuld met courgette en twee lagen…
Maak nu zelf je eigen gekruide hamburger. In dit recept leggen we uit hoe je zelf gemakkelijk je eigen hamburgers kunt…
Een smaakvolle variatie op onze basislasagne. Ditmaal is de lasagne gevuld met courgette, spinazie en pangafilet. In het recept werken we…
In de categorie ‘Kook Simpel’ is dit een heerlijk zomers gerecht. Binnen 20 minuten een maaltijd op tafel. Pappardelle met ricotta…
Deze lasagnette is door het gebruik van vis en ricotta lekker romig. Door het gebruik van vers gemaakte tomatensaus heeft de…
Zin in een lichte soep uit de Surinaamse keuken? Probeer dan eens deze saoto soep. Makkelijk te maken op jouw eigen…
Deze tagliatelle met dille roomsaus, gerookte zalm en broccoli is echt een toppertje. De gebruikte ingrediënten zorgen voor een mooi smaakpalet…
Je waant je door het eten van deze Melanzane alla Parmigiana in Italië. Dit typische Siciliaanse hoofdgerecht is gemaakt van aubergine,…
Gon bao kai is van oorsprong een licht tot pittig Chinees recept met kip. De saus heeft een kruidig en enigszins…
Wij aten een tijd terug in een schnitzelrestaurant, dat heeft ons geïnspireerd om wat meer te gaan experimenteren met schnitzels. Deze…
Wij aten een tijd terug in een schnitzelrestaurant, dat heeft ons geïnspireerd om wat meer te gaan experimenteren met schnitzels. Deze…