Sushi rijst is de basis van vele sushi varianten. De rijst moet op een speciale manier worden gekookt, zodat de smaak behouden blijft.
Nigiri, is een soort sushi waarbij een klein bolletje rijst met de vingers gevormd wordt. Daar bovenop wordt meestal een stukje…
Dit is de bekendste vorm sushi, waarbij de rijst samen de vulling wordt opgerold in een nori vel. Denk bijvoorbeeld aan…
Gunkan sushi wordt ook wel ‘slagschip sushi’ genoemd. Het is een rechthoekig klompje sushirijst, met een randje nori er om heen.…
Smaakvol eenpansgerecht, voor de dagen dat je geen zin óf weinig tijd hebt om te koken. Zelfs kinderen lusten spruitjes!
Een heerlijk zachte en licht zoete stoverij van wildzwijn en tripel bier. Om je vingers bij af te likken.
Winterse stoverij van hert met bruin bier. Heerlijk in een traditioneel wildmenu met bijvoorbeeld rode kool en gebakken aardappelpartjes uit de…
Heerlijk Vlaams stoofvlees, natuurlijk met Patattekes
Een heerlijke ouderwetse stamppot van andijvie, natuurlijk met een zelfgemaakte bal en uitgebakken spekjes.
Smaakvol eenpansgerecht, voor de dagen dat je geen zin óf weinig tijd hebt om te koken. Zelfs kinderen lusten spruitjes!
Een lekkere knapperige plaattaart met een frisse vulling van spinazie, tomaat en feta. Snel gemaakt en heerlijk op een zomerse dag…
Een traditionele Italiaanse stoofpot die per familie verschilt. Ook op onze website zul je verschillende varianten ontdekken. Het geheim van een…
Een heerlijke Spaanse visschotel met tomatensaus, olijven en chorizo, lekker met rijst, pasta of een vers gebakken broodje.
Een smaakvolle en smeuïge risotto op basis van tomaat en chorizo.
Een maaltijd hamburger met een rokerige smaak, vandaar de naam smokey bastard. Heerlijk in combinatie met coleslaw en aardappelpartjes, mits je…