Een heerlijk fris sorbetijs van bosvruchten met vruchtvlees en pitjes erin.
Basisrecept sorbetijs voor ijsmachine of zonder ijsmachine, om heerlijk te variëren met de moes van verschillende vruchten.
Een heerlijk verfrissend aardbeiensorbetijs met een tinteling van verse munt. Een lekker ijsje met een mooie structuur waarbij je jezelf en…
Een heerlijk verfrissend aardbeiensorbetijs met kleine stukjes pure chocolade. Wat een verrassing als je dit als dessert neerzet voor jezelf of…
Deze soezentaart is door zijn mooie kransvorm een uitstekend dessert voor kerst. Voor deze soezentaart wordt er gebruik gemaakt van het…
Onze heerlijke tiramisu in Sinterklaas style heeft een heerlijke smaak met een twist van kruidige kruidnootjes. Sinterklaas wordt een echt smulfeest…
Een heerlijke tiramisu volgens traditioneel Italiaans recept. Zacht van smaak. Maak het geheel compleet met een lekkere Italiaanse dessertwijn.
Basisrecept voor 8 grote, 12 moorkoppen of 50 kleine soezen. Heerlijk met een zoete of hartige vulling.
Basisrecept voor 30 kleine of 20 grote soezen. Lekker om te vullen met slagroom of met ijs als dessert.
Een luxe cheesecake met zeezout-karamel chocolade met een fruitige verrassing tussen de glazuurlaag en de cheesecake.
Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.
Een heerlijke, zachte, fluwelen en klassieke red velvet taart. Geschikt voor elk taart moment en een echte guilty pleasure.
Heerlijke romige witte chocoladecrème met stukjes ananas.
Heerlijk zachte rabarber-aardbeienjam met een verrassend kruidige smaak. Lekker voor op brood, beschuit, maar ook door de yoghurt.
Een overheerlijk toetje met rabarber. Gemakkelijk te maken en zowel warm als koud te serveren.