Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.
Een makkelijk te maken amuse van verse vijg met gorgonzolamousse. Goed te gebruiken om bijvoorbeeld de smaak van vis te neutraliseren.
Een lichte en luchtige amuse, gemaakt van een mousse van ricotta, vijg en Parmaham. Leuk voor op buffetten, als voorgerecht of…
Een mooie romige soep, zacht van smaak. Heerlijk als voorgerecht bij een diner, maar ook goed te gebruiken als klein voorgerechtje…
Dit is een origineel recept van de echte Zaanse mosterdsoep met spekjes. Deze heerlijke romige mosterdsoep is te maken met ons…
Makkelijk te maken, deze smaakvolle zalmbonbon met Hollandse garnaaltjes.
Een sushi van zalm met een krokant laagje van sesamzaad gevuld met zachte avocadocrème.
Een heerlijke gebonden preisoep, geserveerd met zacht uitgebakken magere spekreepjes. Lekker voor bij de lunch maar ook als hoofdgerecht met brood.
Deze pompoensoep met salie is in 25 minuten te bereiden en geschikt voor vier personen. Een lekker Italiaans gerecht. Veel kook…
Een heerlijke vegetarische soep, welke ook bij kinderen in de smaak zal vallen door de zachte zoete smaak.
Parmigiana di melanzane is een vegetarische maaltijd waarbij je, als je niet oppast, je vingers bij op eet. Gemakkelijk te bereiden…
Prachtige zalmtorentje als voor- of buffetgerecht.
Proef de zomer terug in deze volle tomatensoep van verse Pomodori tomaten.
Het basisrecept voor een echte klassieke kroket zoals de echte banketbakker hem maakt.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde kippenbouillon (Fond de volaille)