Voorgerecht

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 gr broccoli, fijn gesneden
  • 1 ui, gesnipperd
  • 400 gr aardappelen, geschild en in blokjes
  • 1 liter kippenbouillon
  • 4 plakken bacon
  • 2 el gehakte munt
  • Zeezout en versgemalen zwarte peper

Broccolisoep met bacon

Romige, gebonden broccolisoep met een hartige bite door de knapperige bacon.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 uien
  • 600 g varkenspoulet of hamlappen
  • 2 el olie
  • 2 el tomatenpuree
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl paprikapoeder pikant (gerookt)
  • 1tl komijnpoeder
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 jeneverbessen
  • 600 g aardappelen
  • 400 g zuurkool
  • 4 el zure room

Goulashsoep

Een kruidige maaltijdsoep met varkenspoulet, aardappel en zuurkool.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 preistronk, in grove stukken
  • 1/2 stengel bleekselderij in grove stukken
  • 1 ui gehalveerd
  • 1 pot gevogeltefond (380 ml)
  • 400 ml water
  • 100 g kip in stukjes
  • Paar takjes verse peterselie, fijngehakt
  • 1 ei
  • 2 el creme fraîche
  • Beetje peper en zout

Gevogeltebouillon met quenelles van kip

Een heldere bouillon die licht verteerbaar is. De Franse kip quenelles zorgen voor een luxe uitstraling. Dit recept is prima te…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ciabattabrood (afbak)
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 100 gr zachte geitenkaas
  • 3 peren
  • Honing

Crostini – Peer, geitenkaas & honing

Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ciabattabrood (afbak)
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 150 gr Parmaham
  • 100 gr vijgencompote
  • 100 gr rucola

Crostini – Parmaham, rucola & vijgencompote

Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ciabattabrood (afbak)
  • 1 teentje knoflook
  • Olijfolie
  • 2 bollen mozzarella (buffel)
  • 3 roma tomaten of tasty-tom tomaten
  • 1 flinke bos basilicum
  • Balsamico azijn

Crostini – Caprese

Crostini Caprese gebaseerd op het al oude Italiaanse recept insalata caprese.

(5 / 5)
Basis crèmesoep Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 liter bouillon
  • 45 gr boter
  • 40 gr bloem
  • 250 ml room
  • 2 eidooiers

Crèmesoep

Dit is een basisrecept voor een mooie crèmesoep. Laat de bouillon smaak (groenten, kalf, kip of vis) aansluiten bij het eindproduct.

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt