Coq au vin is een van oorsprong Frans boerengerecht. De basis voor de stoofschotel was vroeger een hele haan en rode…
Hoewel de naam Flammkuchen anders doet vermoeden, is dit een Frans gerecht en wel uit de Elzas. Op z’n Frans ook…
Hoewel de naam Flammkuchen anders doet vermoeden, is dit een Frans gerecht en wel uit de Elzas. Op z’n Frans ook…
Hoewel de naam Flammkuchen anders doet vermoeden, is dit een Frans gerecht en wel uit de Elzas. Op z’n Frans ook…
Kip à la Normande is een goed voorbeeld van comfortfood. Even aanbraden in de pan en dan wegzetten in de oven…
Deze rijk gevulde visschotel is al jaren één van de favoriete recepten in ons gezin.
Deze soezentaart is door zijn mooie kransvorm een uitstekend dessert voor kerst. Voor deze soezentaart wordt er gebruik gemaakt van het…
Eenvoud dient de mens. In twee stappen een heerlijke sinaasappel portsaus. Deze saus is heerlijk bij de gegrilde eendenborst die ook…
Het mooie van deze sinaasappel honingsaus is dat de er maar drie ingrediënten voor nodig zijn. Eenvoud dient de mens. Deze…
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde visbouillon (Fumet de poisson).
Een goed vullende, gezonde hartige taart. Vol van smaak en heerlijke zachte groenten. Ook goed te serveren bij een lunch of brunch.
Een uit de oven bereidde ratatouille. Heerlijk als bijgerecht om een maaltijd compleet te maken, maar ook lekker om afgekoeld als…
Pomme duchesse een mooi en sierlijke vervanger voor de aardappelpuree of aardappelkroketjes. De puree in het recept spuit je met een…
Prachtige zalmtorentje als voor- of buffetgerecht.