Heerlijk visgerecht dat het erg goed doet op een feestdag.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde kippenbouillon (Fond de volaille)
Basisrecept voor het grillen van de eendenborst op de manier die een chef zou doen 😉 Heerlijk met sinaasappel honingsaus of…
Deze bourgondische rundvleespasteitjes zijn erg lekker, klein en makkelijk als je voor grote groepen moet koken. Dus eigenlijk net als bij…
Een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn. Het is een van de vele voorbeelden van Franse boerengerechten…
Een heldere bouillon die licht verteerbaar is. De Franse kip quenelles zorgen voor een luxe uitstraling. Dit recept is prima te…
Eenvoudig te maken quiches, hartige taarten deeg.
Bechamelsaus is een witte saus die in veel keukens wordt gebruikt als basissaus. Denk hierbij aan lasagne bolognese of moussaka, maar ook…
Heerlijke malse gemarineerde varkenshaas op Franse wijze bereidt. Heerlijk met onder andere geroosterde groenten en aardappeltjes uit de oven. Geschikt voor…
Hoewel de naam anders doet vermoeden is dit een Frans gerecht en wel uit de Elzas. Op z’n Frans ook wel…
Met dit recept kunt u ongeveer 12 fetataartjes maken. Dit is leuk om te doen wanneer u bijvoorbeeld een verjaardag te…
Het geheim van de crêpe van onze zuiderburen, nu onthuld bij Chefkokkie. Een crêpe is een dunne variant van de pannenkoek.…
Een crêpe Suzette is een nagerecht waarbij je een flensje vult met mandarijn. Over het gevulde flensje schenk je een mandarijnsaus.…
Een heerlijke crêpe met aardbeien of ander zomer fruit overgoten met een zachte karamelsaus en geroosterde amandelen.