Deze Urap Urap is een fris kruidig Indonesisch saladegerecht welke wordt geserveerd bij een rijsttafel. Ook heerlijk om te serveren tijdens…
Deze babi ketjap is er één die je gemaakt moet hebben en hij is nog snel klaar ook. Het recept is…
Het is echt genieten van deze overheerlijke Gadogado soep, comfortfood pur sang! De basis is een smaakvolle pindasoep, aangevuld met verse…
Een heerlijk recept van een basis pindasoep, klaar in ongeveer 20 minuten. Wij hebben deze soep gebuikt als basis van onze…
Nasi Goreng, gekookte en vervolgens opgebakken rijst. Vaak met lekkere kruidenmengsels, groente en ei. In deze variant is de rijst opgebakken…
Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. De hoofdingrediënten zijn gekookte…
Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. In deze variant hebben…
Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. De hoofdingrediënten zijn gekookte…
Voor Javaanse saté maken we in de marinade gebruik van Javaanse kruiden, zoals ketjap (sojasaus) en ketoembar. Ketoembar is milder van…
Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. Deze is met in…
Een variatie op het recept van sajoer boontjes, heerlijk in combinatie met een vleesgerecht bij een Indische rijsttafel.
Saté easy way is onderdeel van een vullende maaltijd die in 20 minuten klaar is. Voor de saté maken we in…
Heerlijke snackballetjes met een Indische twist. Eén portie is goed voor 30 a 40 balletjes.
Heerlijke snackballetjes in pindasaus. Eén portie is goed voor 30 a 40 balletjes.
Dit is een lekkere marinade voor saté met red roasted pork seasoning mix. Probeer het zelf ook maar eens.