Een mooie smeuïge en smaakvolle champignontapenade gemaakt van kastanjechampignons. Heerlijk op de borrelplank of als vulling van bijvoorbeeld gevulde Portobello’s.
Deze balletjes van courgette zijn heerlijk als snack of als vegetarische balletjes in een pastasaus. De courgetteballetjes zijn als snack lekker…
Deze pastasaus heeft als basis het recept voor pasta al Ragù, wat in Italië tomatensaus met vlees is. Oftewel de basis…
Deze balletjes zijn top voor op een tapasplank. De saus is gemaakt van de basis voor de geroosterde paprika-tomatensoep en is…
Zin in een makkelijke, gezonde en vullende avondmaaltijd? Dan is dit gevulde omelet een goede optie.
Kleine taartjes van courgette, aubergine en tomaat, heerlijk als hapje op een verjaardag of als tapas op een tapasplank. Snel klaar…
Heb je zin in een carpaccio die je ook in een restaurant zou kunnen bestellen? Dan is dit een heel simpel…
Een heerlijke risotto met ham, prei en schapenkaas die ook vervangen kan worden voor Parmezaanse kaas. Door het weglaten van de…
Geniet ook van dit lekkere gerecht op een warme zomerse dag. Dit recept is gemaakt van pangasiusfilet, pesto, tomatenblokjes, courgette en…
Deze crostini met zalm en roomkaas is heerlijk als borrelhapje en past ook prima op een Tapas plank. Makkelijk te maken,…
Heb je zin in een carpaccio die je ook in een restaurant zou kunnen bestellen? Dan is dit een heel simpel…
Eet jij bij een lunch in een café of restaurant ook wel eens een broodje carpaccio? Wil je dit ook graag…
Spinazie en tomaat altijd een fijne combinatie zo ook in deze tomatenrisotto. Met de chorizo, Parmezaanse kaas en onze geroosterde cherrytomaat…
Pizzaiola saus is een klassieker uit de Italiaanse keuken. In dit recept bakken we de kip kort en gaart deze verder…
Je kent hem wel, viscuisine Italiano uit de vriezer bij de supermarkt. Even in de oven en je kunt aan tafel.…