Mascarpone parmezaancrème is een heerlijke zalvige kaascrème die breed te gebruiken is. Zo is het lekker voor op de pizza en…
Een tropische variatie op tiramisu. Erg lekker en makkelijk te maken.
Goed vullende en zeer smaakvolle lasagne met spinazie en een twist van olijf.
Een licht tot pittig hoofdgerecht met kipfilet, rode peper en pittige kaas. Kipfilet a la Pizzaiola is een zeer gemakkelijk en…
Broccoli op zijn Italiaans, gewokt in balsamico met cherry tomaatjes en afgeblust met witte wijn. Een heerlijk gerecht om mee te…
Een vegetarische hartige taart met spinazie en ricotta. Heerlijk als hoofdgerecht, maar ook prima te gebruiken bij een buffet of als…
Deze gestoofde courgette is een heerlijk gezond bijgerecht die zowel warm als koud gegeten kan worden.
Bechamelsaus is een witte saus die in veel keukens wordt gebruikt als basissaus. Denk hierbij aan lasagne bolognese of moussaka, maar ook…
Mosselen op zijn Italiaans, eenvoudig om te maken en zo anders dan de traditionele Nederlandse bereidingswijze voor mosselen.
Heb je zin in een gezonde, snelle maaltijd? Een maaltijd, die prima past in een calorie-arm eetpatroon? Maak dan dit recept…
Heerlijk mals kipgerecht met een zachte zoetzure smaak, om van te genieten ook als je even geen tijd hebt om uitgebreid…
Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.
Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.
Deze crostini met onder andere brie en prosciutto geeft een ware smaakexplosie in de mond.
Crostini Caprese gebaseerd op het al oude Italiaanse recept insalata caprese.