Eenvoudig te maken quiches, hartige taarten deeg.
Bechamelsaus is een witte saus die in veel keukens wordt gebruikt als basissaus. Denk hierbij aan lasagne bolognese of moussaka, maar ook…
Het is ook lekker om het deeg een snufje kaneel mee te geven
Heerlijke zelf gemaakte witte bollen of bolletjes om te gebruiken als basis bij een buffet of high tea.
Deze gehaktschotel is een gemakkelijk te maken ovenschotel met gehakt, groenten en aardappelpuree. Als kind keek ik er al naar uit…
Voor de liefhebber gebakken mosselen van de bakplaat met knoflook en ketjap.
Deze zomerse frambozentaart is snel klaar en goed voor 8 personen.
Dit brood is goed vullend en geschikt als ontbijt of tussendoortje.
De appeltaart ontbijtsmoothie is heerijk ’s ochtends, maar ook perfect te drinken vlak na het sporten.
Heb je een keertje zin in een andere cake? Maak dan eens deze appel-bananencake. Lekker zoet en smeuïg.
Heerlijke ei-peppadewsalade op basis van ricotta, waardoor het past binnen een gezonde levensstijl. Door ricotta te gebruiken als basis voor de…
Appelcrumble met stukjes walnoot. Het lekkerst als het nog een beetje warm is met een toefje slagroom!
Deze appelflap is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met een mengsel van appel, kaneel en rozijnen. De appelflappen zijn lekker op…
Naast de oliebollen staan ook de appelbeignets bij veel mensen op tafel rondom Oud en Nieuw. De appelbeignet is gemaakt met…
Dit is een basisrecept voor een mooie crèmesoep. Laat de bouillon smaak (groenten, kalf, kip of vis) aansluiten bij het eindproduct.