Basisrecept voor 8 grote, 12 moorkoppen of 50 kleine soezen. Heerlijk met een zoete of hartige vulling.
Basisrecept voor 30 kleine of 20 grote soezen. Lekker om te vullen met slagroom of met ijs als dessert.
Een erg lekker recept met sla, gehakt, roomkaas en nog veel meer. Echt een ervaring die je nooit meer zal vergeten.…
Een lekkere shoarmataart om met zijn alle lekker van te kunnen eten. Heeft u niet zo veel zin om te koken…
Frisse rucola maaltijdsalade met biefstuk en courgette. Goed als hoofdgerecht, maar zeker ook lekker voor de lunch.
Een lekkere frisse salade, heerlijk voor naast de pasta, een plaattaart, patat of gewoon als salade.
Heerlijke frisse rundvleesrolletjes aan een spiesje, lekker als tapas of als hapje bij de borrel.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.
Een zachte saus op basis van rucola en zure room, heerlijk voor over vis.
Runderstoof met bier, vol van smaak. Afgemaakt met gegratineerde rozetjes van aardappelpuree. In dit recept zijn er twee aardappelpuree varianten waarvan…
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde visbouillon (Fumet de poisson).
Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.
Een lekkere manier van het bereiden van spruitjes. Goed te serveren als bijgerecht bijvoorbeeld bij stoofvlees of naast gebakken aardappeltjes.
Voedzame, gezonde en snelle maaltijd met gevuld met gerookte zalm, paprika en veldsla.
Heerlijke romige witte chocoladecrème met stukjes ananas.