Caprese van mango

Caprese van mango, pesto en mozzarella.
  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 10 m
  • Kooktijd: 0 m
  • Klaar in: 10 m
Loading...
(0 / 5)

Een friszoete variatie, deze caprese van mango. We hebben hierin de tomaat vervangen door de zoete smaak van mango. Gecombineerd met de traditionele mozzarella, pijnboompitten, groene pesto en eventueel wat blaadjes basilicum, zorgt dit voor een verrassende smaakbeleving.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Schil de mango en snijd deze in mooie dunne plakken tot aan de pit. Snijd de mozzarella ook in mooie dunne plakken.

  • Stap 2

    Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan, op een niet te hoog vuur, totdat ze mooi goudbruin zijn. Houd ze even apart totdat je het gerecht gaat opmaken.

  • Stap 3

    Verdun de pesto met de olijfolie, zodat er een mooie dressing ontstaat.

  • Stap 4

    Leg de mozzarella en mango afwisselend en dakpansgewijs op 4 bordjes. Verdeel er de pestodressing over. Bestrooi met de pijnboompitten, blaadjes van de takjes basilicum en peper naar smaak.

x

Wachtwoord kwijt