Deze heerlijke club sandwich met kip cajun is makkelijk en snel te maken. Een heerlijke club sandwich met vers gebakken kippendijen met daarbij sla, tomaat, paprika en een zelfgemaakte pittige srirachamayonaise.
Leg de kippendijen op een broodplank of hakblok, leg er een velletje huishoudfolie op en sla de kippendijen mooi plat.
Kruid de kippendijen rondom met de Cajun kruidenmix. Bak ze in wat boter mooi bruin.
Snijd de puntpaprika in mooi dunne (schuine) ringen en bak deze even mee met de kippendijen.
Was de sla en snijd deze in fijne reepjes. Was en snijd de tomaat in mooie dunne plakken en de bosui in kleine ringetjes.
Meng in een kom de mayonaise, de srirachasaus, limoensap en de honing tot een gladde mayonaise. Vul hiermee een spuitzak. Op deze manier kun je de mayonaise mooi gelijkmatig verdelen.
Rooster het brood in een broodrooster of aan beide zijde in een koekenpan.
Het is tijd om de sandwich op te bouwen. Leg een sneetje brood op een bord en drapeer hier wat sla overheen. Verdeel de srirachamayonaise over de sla door middel van een spuitzak. Leg vervolgens twee plakjes tomaat bovenop de sla. Dek af met een sneetje brood.
Herhaal stap 8 en 9 van het proces voor de rest van de broodjes. Eet smakelijk!