Mosterd limoensaus

Romige mosterd limoensaus in schaaltje met scheplepel
  • Portie: 1
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 10 m
  • Klaar in: 15 m
Loading...
(5 / 5)

Deze zachte romige mosterd-limoensaus is heerlijk voor over de vis. Wij hebben hem gebruikt bij de zeebaars met spek en rozemarijn. Deze saus is ook heerlijk over de kip, rund- en varkensvlees

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Stap voor stap

  • Stap 1

    Snipper de halve ui en de knoflook fijn en fruit deze in de olijfolie op een middelhoog vuur.

  • Stap 2

    Voeg hier de kookroom, de grove mosterd en het limoensap aan toe. Laat het geheel even opwarmen.

  • Stap 3

    Vind je de saus nog wat te dun, voeg dan wat Maïzena Express of een maïzena papje aan toe voor wat meer binding.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

x

Wachtwoord kwijt