Sajoer Lodeh

  • Hoeveelheid: 1
  • Portie: 6
  • Bereiding: 5 m
  • Kooktijd: 25 m
  • Klaar in: 30 m
Loading...
(4 / 5)

Heerlijk en zacht groentegerecht voor bij de Indonesische rijsttafel.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd de groenten en kook ze in in de bouillon bijna gaar.

  • Stap 2

    Voeg de ui, knoflook, santen, suiker en eventueel de petehbonen toe. Kook het geheel, maar zorg ervoor dat de groenten niet te zacht worden. De groenten moeten iets knapperig blijven.

x

Wachtwoord kwijt