Een erg lekkere salade met geitenkaas, parmaham en spinazie.
Lekker bij een maaltijd maar je zou het ook kunnen eten als een soort maaltijdsalade. Heerlijk met warm weer.
Was de spinazieblaadjes en laat ze goed uitlekken.
Snijd de paprika en het sjalotje in blokjes. Verwarm in een koekenpan een beetje olijfolie en bak hierin de paprika, sjalot en een uitgeperste teen knoflook. Voeg vervolgens de witte wijn toe en laat het even sudderen.
Snijd de 4 plakken geitenkaas en wikkel om elk plak 2 plakken parmaham. Grill de pakketjes in een grillpan of onder de grill in de oven. Hak de amandelen in kleine stukjes en rooster ze kort in een droge koekenpan.
Maak een dressing van 3 eetlepels olijfolie en een eetlepel witte balsamicoazijn en roer hier de amandelstukjes door. Meng de spinazieblaadjes met de dressing en verdeel deze over de borden.
Leg het paprika mengsel op de spinazie en tot slot leg je het geitenkaaspakketje erop.