• Hoeveelheid: 1
  • Portie: 4
  • Bereiding: 1:05 h
  • Kooktijd: 8 m
  • Klaar in: 1:13 h
Loading...
(5 / 5)

Dit is een lekkere marinade voor saté met red roasted pork seasoning mix. Probeer het zelf ook maar eens.

Ingrediënten

  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +
  • Boodschappenlijst +

Werkwijze

  • Stap 1

    Snijd de kipfilet in 2 cm grote stukken.

  • Stap 2

    Ui en knoflook fijnstampen, daarna mengen met de roast red pork seasoning poeder, zoete ketjap (gebruik de staafmixer), zout en peper om het op smaak te brengen.

  • Stap 3

    Blokjes kipfilet toevoegen aan marinade en voor minimaal 1 uur in de koelkast zetten. Zet ondertussen de satéstokjes in warm water.

  • Stap 4

    Neem het vlees uit de marinade en rijg het aan de stokjes als het op de barbecue gaat.

  • Stap 5

    Grill het vlees circa 6 tot 8 minuten, zodat het mooi bruin wordt. Dit kan zonder stokjes in de oven (grill-stand) of grill-pan.

Tips & variaties

  • Lekker met een van onze satésauzen.

x

Wachtwoord kwijt