Vind jij in een restaurant eten ook zo lekker? Deze schnitzel met geitenkaas omhuld in katenspek en een zacht zoete rode portsaus, geeft je het gevoel van eten in een restaurant.
Snijd de sjalotjes en knoflook heel fijn.
Smelt de boter op middelhoog vuur in de pan.
Voeg de fijngesneden sjalotjes en knoflook toe en laat dit even op laag vuur zachtjes fruiten.
Als de ui en sjalotjes gefruit zijn, voeg dan de rode port en tijm toe en laat het geheel op laag vuur voor 2 minuten zachtjes pruttelen. Voeg na 2 minuten de honing en mosterd toe en roer goed door.
Voeg de groentebouillon aan de saus toe en roer het geheel goed door. Laat de saus op laag vuur voor zo'n 5 minuten rustig pruttelen.
Meng in een schaaltje de maizena met het water en voeg dit toe aan de saus. Roer de saus goed door, als deze voor jou de juiste dikte heeft bereikt is hij klaar.
Omwikkel elke plak geitenkaas met een plak katenspek. Verwarm een koekenpan en bak de met katenspek omwikkelde geitenkaas op middelhoog vuur voor 2 minuten aan beide kanten totdat de spek wat gekleurd is.
Bak de schnitzels volgens de bereidingswijze op de verpakking in 6 minuten aan beide kanten gaar.
Leg de schnitzels op de borden, leg op elke schnitzel 2 met spek omwikkelde geitenkaasplakken en schenk wat van de tijmsaus eroverheen. Serveer de schnitzels eventueel met een salade en frites.
Serveer de schnitzels met wat frites en een salade.