Wil je eens op een andere manier genieten van shoarma? Maak dan deze shoarmataart met groente naar keus.
Haal de plakjes bladerdeeg uit de vriezer en laat deze ontdooien. Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden.
Snijd de paprika in stukjes en de champignons in plakjes.
Verwarm een grillpan met een klein beetje olijfolie. Grill hierin de shoarma, paprika en voeg tenslotte de champignons toe.
Vet een bakblik van maximaal 26 cm doorsnede in en bedek de bodem met bakpapier. bedek het bakblik met de bladerdeegvellen. Prik met een vork gaatjes in de bodem en strooi er wat paneermeel op. Vul het bakblik met het shoarma-groentemengsel.
Klop de eieren luchtig, voeg daarna de crème fraîche toe en roer dit door. Voeg naar smaak eventueel nog wat zout en peper toe. Verdeel het eimengsel over de shoarma. Zet de taart in de voorverwarmde oven en bak de taart in ongeveer 30 minuten mooi bruin.
Lekker met knoflooksaus. Je kunt deze taart ook combineren met een frisse salade erbij.