Heb je zin in een carpaccio die je ook in een restaurant zou kunnen bestellen? Dan is dit een heel simpel…
Eet jij bij een lunch in een café of restaurant ook wel eens een broodje carpaccio? Wil je dit ook graag…
Zin in een lekker fris ontbijt met veel fruit? Maak dan eens een smoothie bowl. Deze bowl zit vol met rode…
Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. De hoofdingrediënten zijn gekookte…
Geroosterde cherrytomaatjes, rode smaakbommetjes als bijgerecht. Snel en gemakkelijk klaar te maken en kunnen op kamertemperatuur worden opgediend.
Paella is een typisch Spaans gerecht. In ons gerecht maken we paella met chorizo, kip en doperwten. De smaak is verrukkelijk…
Zürcher geschnetzeltes, zoals dit Zwitsers recept officieel heet. Zijn vleesreepjes in pittige roomsaus. Traditioneel wordt het gerecht met kalfsvlees bereid. Het…
Zürcher geschnetzeltes, zoals dit Zwitsers recept officieel heet. Zijn vleesreepjes in pittige roomsaus. Traditioneel wordt het gerecht met kalfsvlees bereid. Het…
Een niet traditionele stamppot gemaakt van spruitjes, prei en kool. Een heerlijke combinatie voor een koude herfst- of winterdag. Makkelijk te…
Een stoof van wild zwijn met spekjes, rozemarijn en kastanjechampignons, welke qua geur en smaak uitstekend past bij de herfst.
Kooksimpel Gadogado binnen 5 minuten die nog gezonder en sneller klaar is dan halen bij de afhaal Chinees. Voor deze Gadogado…
Je kent hem wel, viscuisine Italiano uit de vriezer bij de supermarkt. Even in de oven en je kunt aan tafel.…
Deze visstoof is gemakkelijk te maken en snel klaar. De prei samen met de Zaanse mosterd zorgt voor een heerlijke volle…
Deze rijk gevulde visschotel is al jaren één van de favoriete recepten in ons gezin.
Zin in tomaten-room met kip, maar nu eens niet uit een pot. Hier dan onze variant zonder smaakversterkers en in 30…