* Makkelijk

Carpaccio op een bedje van sla met Parmezaan Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 portie voorgesneden carpaccio
  • 1 handje rucola
  • 2 el pijnboompitten
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • Balsamicocreme

Carpaccio – snel

Heb je zin in een carpaccio die je ook in een restaurant zou kunnen bestellen? Dan is dit een heel simpel…

(4 / 5)
Broodje carpaccio op een bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 Ciabatta of ander gekozen broodje
  • halve portie voorgesneden carpaccio
  • 1 handje rucola
  • 2 el pijnboompitten
  • Geraspte Parmezaanse kaas
  • Balsamicocrème

Broodje Carpaccio

Eet jij bij een lunch in een café of restaurant ook wel eens een broodje carpaccio? Wil je dit ook graag…

(5 / 5)
Smoothie bowl - Bosvruchten Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 ml (amandel)melk
  • 200 g bevroren bosvruchten
  • 2 bananen
  • 30 g havermoutvlokken
  • 4 el granola
  • 4 el kokosrasp
  • 1 kiwi
  • 2 aardbeien
  • ½ doosje bramen

Smoothie bowl – Bosvruchten

Zin in een lekker fris ontbijt met veel fruit? Maak dan eens een smoothie bowl. Deze bowl zit vol met rode…

(4.4 / 5)
Nasi goreng gepresenteerd op bord met kroepoek en atjar Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 g rijst (Basmati of Surinaamse)
  • 1 bouillonblokje - kip
  • 400 g fijne nasi groente
  • 1 Spaanse peper (zeer fijngesneden)
  • 2 teentjes knoflook zeer fijngesneden
  • 1 tl trassi of van een trassi blokje een klein stukje
  • 2 tl laos
  • 1 tl ketoembar (koriander)
  • 1 tl kardemon
  • 2 el ketjap
  • 3 eieren geklutst
  • 1 tl citroengras (sereh)
  • 2 kippendijen in kleine stukjes gesneden.
  • 3 tot 4 el zonnebloemolie
  • peper en zout

Nasi Goreng – Kip

Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. De hoofdingrediënten zijn gekookte…

(3.7 / 5)
Geroosterde tomaatjes op bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 g Cherrytomaatjes
  • Snufje zout
  • Scheutje olie

Geroosterde cherrytomaatjes

Geroosterde cherrytomaatjes, rode smaakbommetjes als bijgerecht. Snel en gemakkelijk klaar te maken en kunnen op kamertemperatuur worden opgediend.

(3.5 / 5)
Paella met chorizo op bord Ingrediëntenlijst Bekijk voedingsstoffen
x
Ingrediënten
  • 250 g chorizo
  • 250 g kippendijen
  • kipkruiden
  • 1 ui
  • 1 rode paprika
  • 300 g risottorijst
  • 70 g tomatenpuree
  • 750 ml kippenbouillon (van een bouillonblokje)
  • 300 g diepvries tuinerwten
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 625 Kcal
  • Eiwit: 29 g
  • Koolhydraten: 76 g
  • Vet: 23 g

Paella met kip en chorizo

Paella is een typisch Spaans gerecht. In ons gerecht maken we paella met chorizo, kip en doperwten. De smaak is verrukkelijk…

(4.4 / 5)
geschnetzeltes-vleesreepjes_morterd_roomsaus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kalfs- of varkensschnitzel
  • 125 ml witte wijn
  • 250 g champignons
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • Halve prei
  • 1 eetlepel Zaanse mosterd
  • 3 eetlepels (olijf)olie
  • 2 el bloem
  • 1 bouillonblokje (groente)
  • 200 ml room
  • zout en peper
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 465

Geschnetzeltes – vleesreepjes in mosterd-roomsaus

Zürcher geschnetzeltes, zoals dit Zwitsers recept officieel heet. Zijn vleesreepjes in pittige roomsaus. Traditioneel wordt het gerecht met kalfsvlees bereid. Het…

(5 / 5)
Geschnetzeltes - vleesreepjes in roomsaus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g kalfs of varkensschnitzel
  • 125 ml witte wijn
  • 250 g champignons
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 3 eetlepels (olijf)olie
  • 2 el bloem
  • 1 bouillonblokje (groente)
  • 200 ml room
  • zout en peper
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 465

Geschnetzeltes – vleesreepjes in roomsaus

Zürcher geschnetzeltes, zoals dit Zwitsers recept officieel heet. Zijn vleesreepjes in pittige roomsaus. Traditioneel wordt het gerecht met kalfsvlees bereid. Het…

(4.3 / 5)
Stamppot van spruitjes, prei en kool met een kipbraadworst. Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 225 g spruitjes
  • 150 g groene kool
  • 125 g prei
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 500 g aardappels
  • 10 semi zongedroogde tomaatjes
  • 125 g magere spekreepjes
  • 100 g geraspte kaas
  • 1 tl witte peper
  • Scheutje melk
  • Blokje boter

Stamppot van spruitjes, prei en kool

Een niet traditionele stamppot gemaakt van spruitjes, prei en kool. Een heerlijke combinatie voor een koude herfst- of winterdag. Makkelijk te…

(3.7 / 5)
Wildzwijnstoof met aardappelpuree en rode kool op bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g stoofvlees van wild zwijn
  • 2 el olijfolie
  • 50 g magere spekreepjes
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 100 ml rode wijn
  • 250 ml wildfond
  • 1 takje rozemarijn
  • +/- 15 jeneverbessen
  • 200 g kastanjechampignons

Stoof van wild zwijn

Een stoof van wild zwijn met spekjes, rozemarijn en kastanjechampignons, welke qua geur en smaak uitstekend past bij de herfst.

(3.9 / 5)
Gadogado met rijst Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 gr Wokgroente - voorverpakt
  • 200 gr Gado-gado speciaal van Kokki Djawa
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 400

Gadogado – Kooksimpel

Kooksimpel Gadogado binnen 5 minuten die nog gezonder en sneller klaar is dan halen bij de afhaal Chinees. Voor deze Gadogado…

(3.7 / 5)
Viscuisine italiano op pasta Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g kabeljauw, (of andere witvis)ontdooid gelijke dikte
  • 6 tot 8 cherrytomaten, in vieren gesneden
  • 1 rode of groene paprika
  • 3 el Philadelphia knoflook/fijne kruiden
  • 1/2 bol mozzarella
  • 3 el geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 tl oregano
  • 1 teentje knoflook
  • 1 klein sjalotje (ui soort)
  • 1 tl paprikapoeder
  • 2 beschuitjes (grof gemalen) of 2 el panko
  • Peper en zout

Viscuisine Italiano

Je kent hem wel, viscuisine Italiano uit de vriezer bij de supermarkt. Even in de oven en je kunt aan tafel.…

(3.9 / 5)
Visstoof met courgette en prei Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 40 g boter
  • 200 g kabeljauwfilet, in stukken
  • 150 g pangasiusfilet
  • 150 g zalm filet (Wilde Alaska zalm)
  • 100 g roze garnalen
  • 300 g prei, gesneden
  • 300 g worteltjes
  • 125 ml kookroom
  • 2 el Zaanse mosterd
  • 100 ml water

Visstoof met courgette en prei

Deze visstoof is gemakkelijk te maken en snel klaar. De prei samen met de Zaanse mosterd zorgt voor een heerlijke volle…

(4.1 / 5)
visschotel met ratatouille Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 125 g champignons
  • crème fraîche
  • 400 g witvis (kabeljauw of pangafilet)
  • viskruiden van Verstegen
  • 100 ml droge witte wijn
  • 1 el Provençaalse tuinkruiden
  • 1 zak gegrilde aubergine,courgette & paprika van Bonduelle
  • 1 blik tomatenblokjes
  • geraspte kaas
  • zout en peper naar smaak

Visschotel met ratatouille

Deze rijk gevulde visschotel is al jaren één van de favoriete recepten in ons gezin.

(3 / 5)
Tomaat-roomsaus met kip Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 g kippendijen
  • 10-15 cherry tomaten
  • 1 courgette
  • 100 g creme fraîche
  • 1 blikje tomatenpuree 70 g (dubbel geconcentreerd)
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 1/2 tl chilipoeder
  • 1 el oregano
  • 1 el peterselie
  • 2 tl paprikapoeder mild
  • 1 tl gerookte paprika
  • Peper en zout

Tomaten-room met kip

Zin in tomaten-room met kip, maar nu eens niet uit een pot. Hier dan onze variant zonder smaakversterkers en in 30…

(3.9 / 5)
x

Wachtwoord kwijt