Voor Javaanse saté maken we in de marinade gebruik van Javaanse kruiden, zoals ketjap (sojasaus) en ketoembar. Ketoembar is milder van…
Een heerlijke vegetarische pizza met champignons, paprika’s en spinazie. Dit alles op een groene pesto onderlaag afgetopt met mascarpone-parmezaancrème, geraspte mozzarella…
Dit recept heeft als basis het standaard recept voor lasagne. Dit recept is een variant met gerookte paprika. De combinatie van…
Een Mexicaanse bowl is een heerlijke manier om de overblijfselen van een Mexicaanse avond op te maken. In dit recept is…
Roergebakken kippendijen in knoflook en peper met prei en omelet. De gefruite knoflook en rode peper geven een zachte smaak aan…
Een eenpansgerecht uit Louisiana gebaseerd op de Creoolse keuken. Heerlijke rijst met kip of vis en chorizo. Dit gerecht is goed…
Een makkelijk te bereiden plaattaart met de frisheid van de kruiden en courgette en het zoutige van de ham. Dit recept…
Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. Deze is met in…
Wil je eens op een andere manier genieten van shoarma? Maak dan deze shoarmataart met groente naar keus.
In deze pasta maaltijdsalade hebben we onze huisgemaakte gerookte zalm gebruikt. Een maaltijdsalade om je vingers bij af te likken!
Deze frittata is een zeer gemakkelijk en vullend eiergerecht. Heerlijk voor bij de lunch of als diner met wat sneetjes brood…
Een variatie op het recept van sajoer boontjes, heerlijk in combinatie met een vleesgerecht bij een Indische rijsttafel.
Een echte aanrader is deze salade met asperge. Heerlijk knapperig en fris, lekker om te eten in de lente en zomer.
Deze taart met zomerfruit is snel klaar en goed voor 8-12 personen.
Een zoete variatie op het traditionele recept van de wentelteefjes.