Eenvoud dient de mens. In twee stappen een heerlijke sinaasappel portsaus. Deze saus is heerlijk bij de gegrilde eendenborst die ook…
Het mooie van deze sinaasappel honingsaus is dat de er maar drie ingrediënten voor nodig zijn. Eenvoud dient de mens. Deze…
Een lekkere shoarmataart om met zijn alle lekker van te kunnen eten. Heeft u niet zo veel zin om te koken…
Heerlijke Surinaamse bami met een licht zoete smaak en snel klaar.
Een licht Italiaans gerecht met een tomaten- en olijvensaus. Dit gerecht is heerlijk met een zachte vis zoals schol of tongscharfilet.
Een klassieker uit de Indonesische keuken; Sambal Goreng Hati Ayam beter bekend als Pittige kippenlevertjes. Misschien niet voor iedereen, maar een…
Deze salsa is snel te maken en heerlijk om als dip of als saus op een tortilla te gebruiken.
Een lekkere frisse salade, heerlijk voor naast de pasta, een plaattaart, patat of gewoon als salade.
Heerlijk en zacht groentegerecht voor bij de Indonesische rijsttafel.
Heerlijke frisse rundvleesrolletjes aan een spiesje, lekker als tapas of als hapje bij de borrel.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.
Een zachte saus op basis van rucola en zure room, heerlijk voor over vis.
Een heerlijke Roti kruidenmix zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Zes kruiden geven een goede smaak aan de Roti kip.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde visbouillon (Fumet de poisson).
Deze zomerse salade, geïnspireerd op het bekende Italiaanse gerecht Vitello Tonnato is perfect als hoofdgerecht, maar ook bij de lunch of…