Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde runderbouillon (Bouillon de boeuf). Goed te gebruiken als basis voor soepen.
Een zachte saus op basis van rucola en zure room, heerlijk voor over vis.
Een heerlijke Roti kruidenmix zonder smaakversterkers en conserveringsmiddelen. Zes kruiden geven een goede smaak aan de Roti kip.
Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde visbouillon (Fumet de poisson).
Deze zomerse salade, geïnspireerd op het bekende Italiaanse gerecht Vitello Tonnato is perfect als hoofdgerecht, maar ook bij de lunch of…
Een makkelijk te maken amuse van verse vijg met gorgonzolamousse. Goed te gebruiken om bijvoorbeeld de smaak van vis te neutraliseren.
Lekker makkelijk recept voor Thaise kokos-kipballetjes met groente. Goed te combineren met bijvoorbeeld mie of rijst.
Een lekkere manier van het bereiden van spruitjes. Goed te serveren als bijgerecht bijvoorbeeld bij stoofvlees of naast gebakken aardappeltjes.
Een lichte en luchtige amuse, gemaakt van een mousse van ricotta, vijg en Parmaham. Leuk voor op buffetten, als voorgerecht of…
Voedzame, gezonde en snelle maaltijd met gevuld met gerookte zalm, paprika en veldsla.
Een uit de oven bereidde ratatouille. Heerlijk als bijgerecht om een maaltijd compleet te maken, maar ook lekker om afgekoeld als…
Heerlijk zachte rabarber-aardbeienjam met een verrassend kruidige smaak. Lekker voor op brood, beschuit, maar ook door de yoghurt.
Wil jij ook die lekkere wentelteefjes maken die oma vroeger maakte, nu kun je het ook zelf. Volg onderstaande recept en…
Een mooie romige soep, zacht van smaak. Heerlijk als voorgerecht bij een diner, maar ook goed te gebruiken als klein voorgerechtje…
Heerlijke frisse yoghurt-dilledressing met stukjes augurk. Lekker voor over een salade met zalm.