* Makkelijk

Pastasaus Sardanese in de pan - traditioneel_01 Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g varkenspoulet
  • 500 ml gezeefde tomaten
  • 500 ml water
  • 1 blikje tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 tot 3 el Italiaanse tuinkruiden (basilicum, tijm en oregano)
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 bouillonblokjes
  • 2 tl suiker
  • Kruidenmix voor varkensvlees
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • Sardijnse Pecorino Romano kaas (Geraspt)

Pastasaus Sardanese – traditioneel

Een heerlijke Italiaanse pastasaus van Sardinië gemaakt volgens traditioneel familierecept. Deze pastasaus in combinatie met de Sardijnse Pecorino Romano is een…

(4.5 / 5)
Pastasaus met spinazie Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g varkenspoulet
  • 500 ml gezeefde tomaten
  • 500 ml water
  • 1 blikje tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 4 teentjes knoflook
  • 1 grote ui
  • 2 tot 3 el Italiaanse tuinkruiden (basilicum, tijm en oregano)
  • 3 laurierblaadjes
  • 2 runderbouillonblokjes
  • 2 tl suiker
  • Kruidenmix voor varkensvlees
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • 250 g gehakte spinazie (vriezer)
  • Geraspte kaas Sardijnse Pecorino Romano

Pastasaus met spinazie

Heerlijke Italiaanse pastasaus met spinazie volgens het familierecept van mijn oom uit Sardinië. De combinatie met de Sardijnse Pecorino Romano kaas…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g penne
  • 1 ui
  • 200 g crème fraîche
  • 2 eetlepels pesto
  • Scheutje kookroom
  • 35 g rucola
  • 1 rode punt paprika
  • 200 g cherrytomaatjes
  • Parmezaanse kaas
  • Handje rucola

Pasta pesto

Romige pasta met vers gemaakte pesto. Klaar in een handomdraai. Eventueel aan te vullen met kip of krokant gebakken ham voor…

(3.3 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gram farfalle (vlinderpasta)
  • 2 blikjes tonijn
  • 1 gele paprika
  • 1 paksoi
  • 1 pot pasta saus

Pasta met tonijn en paprika

Pasta al tonno, con peperoni gialli. Een lekkere pasta speciaal voor de zomer. Als u genoeg tijd en ervaring heeft zou…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gr kipfilet
  • Verse spinazie
  • 10 cherrytomaatjes
  • 1 bakje Kookboursin
  • Pasta

Pasta met kip en spinazie

Heerlijke pasta met verse spinazie, kip en cherrytomaatjes. Een snel en  lekker gerecht.

(3 / 5)
Pasta met krokante basilicum en chorizo op bord. Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g pappardelle pasta
  • 200 g chorizoworst
  • 250 g cherry/snoeptomaatjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • 1 el geraspte citroenschil
  • 1 teentje knoflook of pasta
  • 125 g mozzarella
  • 1 el geraspte parmezaan
  • Zout en peper

Pasta met chorizo, tomaat & gebakken basilicum

Een simpel en heerlijk pastagerecht waarbij de gebakken basilicum een ware verassing in de mond is!

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 aubergines
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 3 el olie
  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 blikje tomatenpuree (doppio) 140 gr
  • 2 el Italiaanse gedroogde kruiden

Pasta di Norma

Pasta di Norma is een heerlijke vegetarische pasta met gegrilde aubergine. Lekker als voorgerecht of hoofdgerecht.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 aubergines
  • 2 blikken tomaten (Mut­ti Dat­te­ri­ni à 400 g)
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 bosje of 1 el gedroogde basilicum
  • 1 el gedroogde oregano
  • 2 bolletjes mozzarella
  • 50 g geraspte parmezaan
  • 4 el bloem

Parmigiana die melanzane

Parmigiana di melanzane is een vegetarische maaltijd waarbij je, als je niet oppast, je vingers bij op eet. Gemakkelijk te bereiden…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst Bekijk voedingsstoffen
x
Ingrediënten
  • 800 ml melk
  • 400 gr bloem/meel
  • 3 eieren
  • 1 zakje vanillesuiker (8 gr)
  • Beetje zout
  • Keukenweegschaal
  • Maatbeker
  • Beslagkom
  • Garde
  • Koekenpan
  • Soeplepel
  • Spatel
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 210
  • Vet: 6.5 g
  • Eiwit: 7.6 g
  • Koolhydraten: 30 g

Pannenkoeken

De lekkerste pannenkoeken eet je altijd thuis, dat waren de woorden van mijn Opa als hij op woensdagmiddag pannenkoeken had gebakken.…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 g gerookte zalm
  • 1,5 pak ongezoete pannekoeken
  • 1 pakje dille
  • 1 pakje bieslook
  • 250 g geraspte belegen kaas
  • 250 g kruidenroomkaas met knoflook
  • naar keuze: honing dille mosterd dressing

Zalmspekkoek

Een heerlijk eenvoudig voorgerecht met zalm, kruidenkaas en pannenkoeken, geschikt voor 8 personen.

(2 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 5 dl water
  • 1 dl witte azijn
  • 180 g witte suiker
  • 60 g tomatenpuree (klein blikje)
  • 2 el gembersaus of 1 el gemberpasta.
  • tomatenketchup
  • zout, peper
  • bindpapje (1 el Maïzena + 2 el water)

Zoetzure saus

Heerlijke zoetzure saus zoals je die bij de Chinees kunt krijgen voor over de Babi Pangang. Goed te gebruiken bij mijn…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 el olijfolie
  • 650 g pruimtomaten (Romatomaten)
  • 1 ui in vieren gesneden
  • 1 teen knoflook, in dunne plakjes gesneden
  • 1 stengel bleekselderij, in grove stukken gesneden
  • 5 dl kippenbouillon
  • 50 g fijne (soep) pasta
  • Zout en peper naar smaak
  • peterselie, fijngesneden

Zuppa di Pomodori

Proef de zomer terug in deze volle tomatensoep van verse Pomodori tomaten.

(5 / 5)
Zuurkoolstrudel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 50 g boter
  • 2 zoete uien
  • 500 g (verse) zuurkool
  • 2 appels, geschild en in blokjes
  • 150 ml droge witte wijn
  • 1 rode paprika
  • 200 g bacon (uitgebakken)
  • 2 bockworsten
  • 1 rol koelvers bladerdeeg
  • 1 los geklopt ei
  • 1 tl gedroogd selderijblad
  • 125 ml crème fraîche
  • 2 el fijngesneden dille

Zuurkoolstrudel

Verrassende hartige variant van de alom bekende Apfelstrudel. Deze zuurkoolstrudel van bladerdeeg is er een om op te smullen. De verschillende…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 grote wortels
  • 1 grote prei
  • 1 grote ui
  • 1 stengel bleekselderij
  • 2 takjes peterselie
  • 2 laurierbladen
  • 1 mespunt gemalen tijm
  • 1 tl gekneusde witte peperkorrels

Groentebouillon – Basisrecept

Een basisrecept voor 1 liter geconcentreerde groentebouillon (Court bouillon).

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 g notenrijst of rijst
  • 500 g kippendijen
  • 1 tl kerrie
  • 2 tl kurkuma
  • 1/4 tl paprikapoeder
  • 1 el olijfolie
  • 2 rode uien (in ringen)
  • 1/2 komkommer (in blokjes)
  • 4 stengels bleekselderij (in blokjes)
  • 1 paksoi (in stukken)
  • 6 lente-uitjes (in ringen)
  • 1/2 broccoli (in roosjes)
  • 1/2 ananas (geschild zonder kern, in stukjes)

Kip kerrie met groente

Een heerlijk gerecht vol verse groenten en kip kerrie, gecombineerd met notenrijst.

(3.9 / 5)
x

Wachtwoord kwijt