De appeltaart ontbijtsmoothie is heerijk ’s ochtends, maar ook perfect te drinken vlak na het sporten.
Deze enchiladasaus is snel en gemakkelijk te maken. De saus is goed te gebruiken over de enchilada of als smaakmaker bij de…
Dit is een zeer milde enchiladasaus. Die goed te gebruiken is over de enchilada of vooraf als dipper met tortillachips.
Heb je een keertje zin in een andere cake? Maak dan eens deze appel-bananencake. Lekker zoet en smeuïg.
Heerlijke ei-peppadewsalade op basis van ricotta, waardoor het past binnen een gezonde levensstijl. Door ricotta te gebruiken als basis voor de…
Variatie op de traditionele Duitse curryworst, lekker met zuurkool en vers gemaakte patatten uit de oven.
Appelcrumble met stukjes walnoot. Het lekkerst als het nog een beetje warm is met een toefje slagroom!
Deze appelflap is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met een mengsel van appel, kaneel en rozijnen. De appelflappen zijn lekker op…
Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.
Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.
Deze crostini met onder andere brie en prosciutto geeft een ware smaakexplosie in de mond.
Crostini Caprese gebaseerd op het al oude Italiaanse recept insalata caprese.
Naast de oliebollen staan ook de appelbeignets bij veel mensen op tafel rondom Oud en Nieuw. De appelbeignet is gemaakt met…
Een crêpe Suzette is een nagerecht waarbij je een flensje vult met mandarijn. Over het gevulde flensje schenk je een mandarijnsaus.…
Dit is een basisrecept voor een mooie crèmesoep. Laat de bouillon smaak (groenten, kalf, kip of vis) aansluiten bij het eindproduct.