Variatie op de traditionele Duitse curryworst, lekker met zuurkool en vers gemaakte patatten uit de oven.
Appelcrumble met stukjes walnoot. Het lekkerst als het nog een beetje warm is met een toefje slagroom!
Deze appelflap is gemaakt van bladerdeeg en gevuld met een mengsel van appel, kaneel en rozijnen. De appelflappen zijn lekker op…
Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.
Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.
Deze crostini met onder andere brie en prosciutto geeft een ware smaakexplosie in de mond.
Crostini Caprese gebaseerd op het al oude Italiaanse recept insalata caprese.
Naast de oliebollen staan ook de appelbeignets bij veel mensen op tafel rondom Oud en Nieuw. De appelbeignet is gemaakt met…
Een crêpe Suzette is een nagerecht waarbij je een flensje vult met mandarijn. Over het gevulde flensje schenk je een mandarijnsaus.…
Dit is een basisrecept voor een mooie crèmesoep. Laat de bouillon smaak (groenten, kalf, kip of vis) aansluiten bij het eindproduct.
Heerlijke vegetarische pasta van courgette. Lekker licht recept met een heerlijke pesto smaak.
Heerlijke luchtige courgettepannenkoekjes met ricotta en een vleugje munt. Een voedzame lunch uit de categorie ‘Bewust eten’.
Deze courgette-maispannenkoekjes zijn een hartige snack, gemaakt van courgette, mais, een lente-uitje en eieren. Lekker met een pittige dip.
Een heerlijke frisse citroencake met een zachte en licht vochtige structuur.
Dit citroen-kokospuddinkje is een heerlijk friszoet nagerecht, wat doet denken aan een kokosmakroon met een vleugje citroen naar een recept van…