* Makkelijk

Tartaar van rode biet, paling en appel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g gekookte bietjes
  • 150 g gerookte palingfilet
  • 1 klein sjalotje
  • 1 licht zure appel bijv. granny smith
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl wasabi
  • wat blaadjes Thaise basilicum
  • wasabi mayonaise
  • bieslook
  • zout en peper naar smaak
  • kookring ∅ 7 cm

Tartaar van rode biet, paling en appel

Een mooie combinatie van smaken deze tartaar van rode biet, paling en appel. Misstaat niet als voorgerecht op een feestelijk menu.…

(4.5 / 5)
Yoghurt met havermout en appel Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1-2 appels, Pink Lady of Sprank
  • 1 el citroensap
  • 50 g rozijnen
  • 1 tl kaneel
  • 250 ml Griekse yoghurt
  • 100 g grove havervlokken

Yoghurt met appel en havermout

Yoghurt met appel, havermout en rozijnen. Ik kan je vertellen dat smaakt naar appeltaart! ’s Avonds klaar maken, dan heb je…

(5 / 5)
Ham-kaassuisse Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 rol croissantdeeg
  • 60 g achterham
  • 150 g geraspte kaas

Ham-kaassuisse

Deze ham-kaassuisse is gevuld met ham en kaas en is een cadeautje voor bijvoorbeeld onze moeders op moederdag. Deze suisse is…

(5 / 5)
Burrata op Parmaham Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 bol burrata
  • 1 handje rucola
  • 90 g Parmaham of Prosciutto Crudo
  • 20 g pistachenoten
  • scheutje balsamicoazijn

Burrata op Parmaham

Wil je genieten van een restaurantwaardig gerechtje? Maar heb je niet zoveel tijd? Of wil je tijdens een etentje ook gezellig…

(3.3 / 5)
Nutella hapje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 pot Nutella
  • 1 pakje bladerdeeg
  • klein bakje water
  • 1 eetlepel
  • 1 theelepel
  • 1 bakplaat
  • 1 vel bakpapier of bakmat

Nutella hapje

Het Nutella hapje is een recept van Bastiaan van 8 jaar die deze graag met iedereen wil delen via Chefkokkie.NL. Natuurlijk…

(4.5 / 5)
Zalm carpaccio Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 50 g pijnboompitten
  • 10 takjes dille
  • 10 takjes bieslook
  • 5 takjes platte peterselie
  • 80 g roomkaas
  • 1 el kappertjes
  • 2 sneetjes witbrood

Zalm carpaccio

Heb je wel eens carpaccio van vis geprobeerd? Deze zalm carpaccio is een geweldig alternatief voor de reguliere runder carpaccio en…

(4 / 5)
Lasagne simpel met geroosterde pompoen Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g flespompoen
  • 1tl gerookte paprikapoeder
  • 0,5 tl kaneel
  • 1tl geroosterde komijnpoeder
  • 0,5 tl chilipoeder
  • 2 el olijfolie
  • 270 g Catalaanse braadworstjes
  • 400 ml passata of tomatenblokjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • 0,5 tl chilipoeder
  • 1 tl oregeno
  • 90 g pestospread of verse pesto
  • 125 g crème fraîche
  • 200 g cherrytomaatjes
  • 12 verse lasagnebladen
  • 60 g rucola
  • 30 g geschaafde amandelen

Lasagne simpel – geroosterde pompoen

Een simpele lasagne, verrassend opgebouwd met heerlijke ingrediënten. Genieten van een lasagne zonder dat er een oven aan te pas komt?…

(5 / 5)
Roomkaas paling op toast Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g gerookte palingen
  • 100 g Philadelphia naturel of andere roomkaas
  • 75 ml room
  • Zout, peper
  • 2 takjes Dille
  • 12 takjes Bieslook

Palingmousse

Een mooie smeuïge palingmousse met verse paling, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van paling en verse…

(0 / 5)
Roomkaas zalm op toast Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g gerookte zalm
  • 100 g Philadelphia naturel of andere roomkaas
  • 50 ml room
  • 1 tl limoen of citroensap
  • Zout, peper
  • 2 takjes Dille
  • 12 takjes Bieslook

Zalmmousse

Een mooie smeuïge zalmmousse met gerookte zalm, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van zalm en verse…

(0 / 5)
Roomkaas makreel op toast Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g makreelfilet
  • 100 g roomkaas
  • 20 g zure room
  • 1 tak dille
  • 0,5 limoensap
  • Limoenzest
  • Zout, peper

Makreelmousse

Een mooie smeuïge makreelmousse met gerookte makreel en dille. Deze vismousse heeft een zachte smaak van makreel, verse dille met een…

(0 / 5)
Oliebol lorraine Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 pak oliebollenmix
  • 350 ml handwarm water
  • 150 ml bier, bijvoorbeeld een triple of winter bokbier
  • 350 g pancetta
  • 30 g geraspte kaas
  • halve ui

Oliebol – Lorraine

Deze hartige oliebollen zijn zeer geschikt om het oliebollen assortiment rondom oud en nieuw uit te breiden. Maak hiervoor gebruik van…

(5 / 5)
Oliebol chorizo Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 pak oliebollenmix
  • 350 ml handwarm water
  • 150 ml bier, bijvoorbeeld een triple of winter bokbier
  • 30 g Chorizo
  • 30 g geraspte kaas
  • 0,5 tl paprikapoeder
  • 0,5 tl chilivlokken

Oliebol – Chorizo

Deze hartige oliebollen zijn zeer geschikt om het oliebollen assortiment rondom oud en nieuw uit te breiden. Maak hiervoor gebruik van…

(5 / 5)
Appelmoes in schaaltje Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 750 g appels (bijvoorbeeld Goudreinet)
  • 100 ml water
  • 1 el citroensap
  • 1 el suiker
  • 1 tl vanillepoeder
  • 1 tl kaneel

Appelmoes

Wat is er nu lekkerder dan appelmoes? Natuurlijk zelfgemaakte verse appelmoes! Onze appelmoes is heerlijk bij bijvoorbeeld onze hachee, maar ook…

(5 / 5)
Biefstuk uit de oven op een bord met gebakken aardappelen en sperziebonen Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 Ierse biefstukken
  • ½ tl boter
  • ½ el olijfolie
  • zout en peper

Biefstuk uit de oven

Heerlijke Ierse biefstuk in de oven gegaard met een rode wijnsaus met sjalotjes. Maak er een complete maaltijd van met vers…

(4 / 5)
Rode wijnsaus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 sjalotjes
  • ½ teentje knoflook
  • 1 laurierblaadje
  • 150 ml volle rode wijn
  • 100 ml runderbouillon of runderfond
  • eventueel wat roomboter

Rode wijnsaus

Een zachte rode wijnsaus met sjalotjes. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij de biefstuk uit de oven.

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt