Een mooie combinatie van smaken deze tartaar van rode biet, paling en appel. Misstaat niet als voorgerecht op een feestelijk menu.…
Yoghurt met appel, havermout en rozijnen. Ik kan je vertellen dat smaakt naar appeltaart! ’s Avonds klaar maken, dan heb je…
Deze ham-kaassuisse is gevuld met ham en kaas en is een cadeautje voor bijvoorbeeld onze moeders op moederdag. Deze suisse is…
Wil je genieten van een restaurantwaardig gerechtje? Maar heb je niet zoveel tijd? Of wil je tijdens een etentje ook gezellig…
Het Nutella hapje is een recept van Bastiaan van 8 jaar die deze graag met iedereen wil delen via Chefkokkie.NL. Natuurlijk…
Heb je wel eens carpaccio van vis geprobeerd? Deze zalm carpaccio is een geweldig alternatief voor de reguliere runder carpaccio en…
Een simpele lasagne, verrassend opgebouwd met heerlijke ingrediënten. Genieten van een lasagne zonder dat er een oven aan te pas komt?…
Een mooie smeuïge palingmousse met verse paling, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van paling en verse…
Een mooie smeuïge zalmmousse met gerookte zalm, dille en bieslook. Deze fijne vismousse heeft een zachte smaak van zalm en verse…
Een mooie smeuïge makreelmousse met gerookte makreel en dille. Deze vismousse heeft een zachte smaak van makreel, verse dille met een…
Deze hartige oliebollen zijn zeer geschikt om het oliebollen assortiment rondom oud en nieuw uit te breiden. Maak hiervoor gebruik van…
Deze hartige oliebollen zijn zeer geschikt om het oliebollen assortiment rondom oud en nieuw uit te breiden. Maak hiervoor gebruik van…
Wat is er nu lekkerder dan appelmoes? Natuurlijk zelfgemaakte verse appelmoes! Onze appelmoes is heerlijk bij bijvoorbeeld onze hachee, maar ook…
Heerlijke Ierse biefstuk in de oven gegaard met een rode wijnsaus met sjalotjes. Maak er een complete maaltijd van met vers…
Een zachte rode wijnsaus met sjalotjes. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij de biefstuk uit de oven.