** Normaal

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g wildzwijnpoulet
  • 2 el boter
  • 2 el olijfolie
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g spekblokjes
  • 1 flesje tripel bier (bijv. Affligem, Leffe, La Trappe, Hert)
  • 1 wildfond (350ml)
  • 70 gram tomatenpuree (klein blikje)
  • 3 laurierblaadjes
  • 3 kruidnagels
  • 10 jeneverbessen
  • 3 takjes tijm

Stoverij van wildzwijn

Een heerlijk zachte en licht zoete stoverij van wildzwijn en tripel bier. Om je vingers bij af te likken.

(3.3 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kg poulet van hert
  • 3 uien
  • 5 laurierblaadjes
  • 3 takjes tijm
  • 1 pot wildfond 350 ml
  • 1 flesje bruin bier
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 kruidnagels
  • 7 jeneverbessen
  • 2 witte broodjes
  • Dijonmosterd
  • 50 g roomboter

Stoverij van hert

Winterse stoverij van hert met bruin bier. Heerlijk in een traditioneel wildmenu met bijvoorbeeld rode kool en gebakken aardappelpartjes uit de…

(3.2 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 800 gr. runderriblap
  • 2 uien
  • 1 teen knoflook
  • 30 gr. boter of olijfolie
  • 1 flesje La Trappe dubbel trappist
  • 2 laurierblaadjes
  • 2 takjes tijm
  • 3 kruidnagels
  • 1 runderbouillonblokje
  • Bloem
  • Peper en zout

Stoofvlees – Vlaams

Heerlijk Vlaams stoofvlees, natuurlijk met Patattekes

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 320 g. zachte boter
  • 200 g. bastardsuiker
  • 400 g. bloem
  • 1 ei
  • 1 vanillestokje of vanille extract
  • Beetje zout

Spritsen

Heerlijke Spritsen zoals je ze alleen bij de banketbakker kunt krijgen.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 ml volle vanillekwark
  • 250 gr ananas, in stukjes
  • 2 eetlepels geschaafde amandel
  • 1 eetlepel ananasjam
  • Poedersuiker

Soezentaart

Deze soezentaart is door zijn mooie kransvorm een uitstekend dessert voor kerst. Voor deze soezentaart wordt er gebruik gemaakt van het…

(4 / 5)
Tiramisu Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 250 g lange vingers
  • 250 g pepernoten
  • 5 eetlepels suiker
  • 500 g mascarpone
  • 15 ml Marsala
  • koude espressokoffie (2 tot 3 kopjes)
  • snufje zout
  • cacaopoeder
  • 10 ml Frangelico of Amaretto

Tiramisu – Sinterklaas style

Onze heerlijke tiramisu in Sinterklaas style heeft een heerlijke smaak met een twist van kruidige kruidnootjes. Sinterklaas wordt een echt smulfeest…

(4 / 5)
Tiramisu Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 5 eieren
  • 500 g lange vingers
  • 5 eetlepels suiker
  • 500 g mascarpone
  • 15 ml Marsala
  • 10 ml Frangelico of Amaretto
  • koude espressokoffie (2 tot 3 kopjes)
  • snufje zout
  • cacaopoeder

Tiramisu

Een heerlijke tiramisu volgens traditioneel Italiaans recept. Zacht van smaak. Maak het geheel compleet met een lekkere Italiaanse dessertwijn.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 200 g Chorizo
  • 1 ui
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el tomatenpuree
  • 100 g gehalveerde cherrytomaatjes
  • 200 g risottorijst
  • 1 blik tomatenblokjes (a 400 g)
  • 1l groentebouillon
  • 100 g mascarpone
  • Verse basilicum
  • Parmezaanse kaas

Tomatenrisotto met chorizo

Een smaakvolle en smeuïge risotto op basis van tomaat en chorizo.

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 g witbrood
  • 1 el olie
  • 2-3 geperste teentjes knoflook
  • 700 g ontvelde tomaten stukjes
  • 1 l kippenbouillon
  • zout, peper
  • 2 el pesto
  • 125 ml crème fraîche

Tomatensoep met pesto

Een Italiaanse soep gemaakt van verse tomaten en pesto.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g cherrytomaten
  • 7 el suiker
  • 150 ml balsamico
  • zout en peper
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 125 gr buffelmozzarella
  • 4-6 takjes basilicum
  • een beetje zeezout
  • een beetje grove peper

Tomatentorentjes met balsamicocrème

Een mooi voorgerecht op basis van cherrytomaatjes. Vol van heerlijke smaken, een zoetje, een zuurtje in combinatie met een mooie buffelmozzarella!

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 ml water
  • 100 ml volle melk
  • 100 g bloem
  • 100 g boter
  • 3 - 4 eieren
  • Mespunt zout

Soezendeeg 2.0

Basisrecept voor 8 grote, 12 moorkoppen of 50 kleine soezen. Heerlijk met een zoete of hartige vulling.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 30 gram boter of margarine
  • 150 gram rundergehakt
  • 1 bouillontablet
  • 1 krop ijsbergsla
  • 15 sprietjes bieslook
  • 1 ei
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 pakje verse roomkaas
  • Zout & peper naar smaak

Slarolletjes met gehakt

Een erg lekker recept met sla, gehakt, roomkaas en nog veel meer. Echt een ervaring die je nooit meer zal vergeten.…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kg kipfilet of kippendijen
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 tl roast red pork seasoning mix ( verkrijgbaar bij toko)
  • 2 el honing
  • 3 el zoete ketjap (manis)
  • Zout en peper
  • Satéstokjes

Saté

Dit is een lekkere marinade voor saté met red roasted pork seasoning mix. Probeer het zelf ook maar eens.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 250 g biscuits
  • 100 g witte chocolade
  • 500 g mascarpone
  • 4 eieren
  • 1 eidooier
  • 16 g maïzena
  • 1 tl vanille extract
  • 400 g gezouten caramelchocolade (Tony's chocolonely's)
  • 160 g crème fraîche
  • 150 g pure chocolade
  • 90 g gezouten caramelchocolade
  • 250 g boter
  • 150 g poedersuiker
  • 50 ml volle melk
  • 40 ml koolzaadolie

Cheesecake – Salted Caramel

Een luxe cheesecake met zeezout-karamel chocolade met een fruitige verrassing tussen de glazuurlaag en de cheesecake.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gram spinazieblaadjes
  • 400 gram zachte geitenkaas
  • 8 plakken parmaham
  • 1 rode paprika
  • 1 sjalotje
  • 50 gram amandelen
  • Extra vergine olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel witte balsamico
  • 1 eetlepel witte wijn
  • Azijn dressing

Salade met spinazie, geitenkaas & ham

Een erg lekkere salade met geitenkaas, parmaham en spinazie. Lekker bij een maaltijd maar je zou het ook kunnen eten als…

(0 / 5)
x

Wachtwoord kwijt