Frisse rucola maaltijdsalade met biefstuk en courgette. Goed als hoofdgerecht, maar zeker ook lekker voor de lunch.
Runderstoof met bier, vol van smaak. Afgemaakt met gegratineerde rozetjes van aardappelpuree. In dit recept zijn er twee aardappelpuree varianten waarvan…
De “pannenkoek” die in Suriname (en Nederland) roti heet is een soort ongezoete broodpannenkoek die verschillende toevoegingen kan hebben, zoals gemalen…
Geniet van deze Surinaamse roti. Lekker met kousenband, aardappels, eieren en een rotivel. Je kan de roti vegetarisch maken maar ook…
Zeer zachte roomijs caramel voor ijsmachine of zonder ijsmachine.
Een heerlijke romige risotto met gemengde paddenstoelen en parmezaanse kaas. Een makkelijk te bereiden gerecht, welke je vrij snel op tafel…
Rendang daging is een heerlijk klassiek Indonesisch stoofvleesgerecht. Door het gerecht urenlang in een kruidige kokosmelk te stoven smaakt het vlees…
Een heerlijke, zachte, fluwelen en klassieke red velvet taart. Geschikt voor elk taart moment en een echte guilty pleasure.
Een goed vullende, gezonde hartige taart. Vol van smaak en heerlijke zachte groenten. Ook goed te serveren bij een lunch of brunch.
Een overheerlijk toetje met rabarber. Gemakkelijk te maken en zowel warm als koud te serveren.
Een heerlijke vegetarische soep, welke ook bij kinderen in de smaak zal vallen door de zachte zoete smaak.
Pomme duchesse een mooi en sierlijke vervanger voor de aardappelpuree of aardappelkroketjes. De puree in het recept spuit je met een…
Dit is een luchtig Napolitaans pizzadeeg zoals bij de pizzeria gebruikt wordt.
Een heerlijk bijgerecht uit het Midden-Oosten, bestaande uit meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord.
Prachtige zalmtorentje als voor- of buffetgerecht.