Een heerlijk bijgerecht uit het Midden-Oosten, bestaande uit meestal rijst, die eerst wordt gefruit in olie en vervolgens onder toevoegen van bouillon gaar wordt gesmoord.
Prachtige zalmtorentje als voor- of buffetgerecht.
Heerlijke zomerse couscoussalade met een verrassende combinatie van fruit en groente.
Heerlijke gyros zoals je hem alleen bij de Griek kunt eten. Vanaf nu dus ook lekker thuis.
Deze aspergetaart is een heerlijke zomerse plaattaart, gemaakt van bladerdeeg en groene asperges. De taart is heerlijk voor bij het diner,…
Deze Moussaka is zeker de moeite waard om te maken. Moussaka is een traditioneel gerecht gemaakt op basis van aubergine, afkomstig…
Een mooie romige mosterd-dillesaus, zowel warm als koud te eten.
Een frisse en zachte mandarijn-kwarktaart. Lekker om te serveren als nagerecht, maar natuurlijk ook lekker als een lekker stukje taart.
Deze loempia met gerookte kip is een variatie op de Chinese loempia. De loempia is een van oorsprong Chinees gerecht dat…
Deze lemon meringue pie is zo lekker en zonder oven te maken. Een prachtige taart om op een feestdag of met…
Met homemade Lemon Curd maak je elk dessert of taart nóg lekkerder.
Goed vullende en zeer smaakvolle lasagne met spinazie en een twist van olijf.
Heerlijke zelfgemaakte Korma currypasta om als basis te gebruiken voor curry’s.
Heerlijke satésaus met of zonder stukjes pinda. Lekker voor bij de saté en snel te maken.
Japanse Omelet – Tamago Yaki is een zoete opgerolde omelet. Je treft hem vaak aan als sushivariant Nigiri, maar is met wat groenten…