Zürcher geschnetzeltes, zoals dit Zwitsers recept officieel heet. Zijn vleesreepjes in pittige roomsaus. Traditioneel wordt het gerecht met kalfsvlees bereid. Het…
Zürcher geschnetzeltes, zoals dit Zwitsers recept officieel heet. Zijn vleesreepjes in pittige roomsaus. Traditioneel wordt het gerecht met kalfsvlees bereid. Het…
Een niet traditionele stamppot gemaakt van spruitjes, prei en kool. Een heerlijke combinatie voor een koude herfst- of winterdag. Makkelijk te…
Een stoof van wild zwijn met spekjes, rozemarijn en kastanjechampignons, welke qua geur en smaak uitstekend past bij de herfst.
Kooksimpel Gadogado binnen 5 minuten die nog gezonder en sneller klaar is dan halen bij de afhaal Chinees. Voor deze Gadogado…
Pizzaiola saus is een klassieker uit de Italiaanse keuken. In dit recept bakken we de kip kort en gaart deze verder…
Je kent hem wel, viscuisine Italiano uit de vriezer bij de supermarkt. Even in de oven en je kunt aan tafel.…
Een heerlijk vegetarisch gerecht op basis van wortel, zoete aardappel en spinazie. Door de smaak van ras el hanout kruiden, waan…
Deze visstoof is gemakkelijk te maken en snel klaar. De prei samen met de Zaanse mosterd zorgt voor een heerlijke volle…
Deze rijk gevulde visschotel is al jaren één van de favoriete recepten in ons gezin.
Zin in tomaten-room met kip, maar nu eens niet uit een pot. Hier dan onze variant zonder smaakversterkers en in 30…
Voor Javaanse saté maken we in de marinade gebruik van Javaanse kruiden, zoals ketjap (sojasaus) en ketoembar. Ketoembar is milder van…
Een heerlijke vegetarische pizza met champignons, paprika’s en spinazie. Dit alles op een groene pesto onderlaag afgetopt met mascarpone-parmezaancrème, geraspte mozzarella…
Gon bao kai is een licht tot pittig Chinees recept met kip. De saus heeft een kruidig en enigszins zoetzure smaak…
Dit recept heeft als basis het standaard recept voor lasagne. Dit recept is een variant met gerookte paprika. De combinatie van…