Een heerlijke vegetarische pindasoep, goed gevuld en daardoor prima als maaltijdsoep te gebruiken.
Een Mexicaanse bowl is een heerlijke manier om de overblijfselen van een Mexicaanse avond op te maken. In dit recept is…
Roergebakken kippendijen in knoflook en peper met prei en omelet. De gefruite knoflook en rode peper geven een zachte smaak aan…
Roergebakken biefstuk in knoflook en peper met boontjes en courgette. De gefruite knoflook en rode peper geven een zachte smaak aan…
Een eenpansgerecht uit Louisiana gebaseerd op de Creoolse keuken. Heerlijke rijst met kip of vis en chorizo. Dit gerecht is goed…
Een makkelijk te bereiden plaattaart met de frisheid van de kruiden en courgette en het zoutige van de ham. Dit recept…
Nasi goreng (in de volksmond nasi) is een Indonesisch gerecht van opgebakken rijst van de vorige dag. Deze is met in…
Wil je eens op een andere manier genieten van shoarma? Maak dan deze shoarmataart met groente naar keus.
In deze salade hebben we onze huisgemaakte gerookte zalm gebruikt. Een salade om je vingers bij af te likken!
Deze frittata is een zeer gemakkelijk en vullend eiergerecht. Heerlijk voor bij de lunch of als diner met wat sneetjes brood…
Zelfgemaakt Lebanese spiced flatbread (platbrood) belegd met gekruid lamsgehakt. Heerlijk als lunch of geserveerd met een salade voor bij het diner.…
Een variatie op het recept van sajoer boontjes, heerlijk in combinatie met een vleesgerecht bij een Indische rijsttafel.
Een echte aanrader is deze salade met asperge. Heerlijk knapperig en fris, lekker om te eten in de lente en zomer.
Deze taart met zomerfruit is snel klaar en goed voor 8-12 personen.
Een zoete variatie op het traditionele recept van de wentelteefjes.