Even geen inspiratie?

Pastasaus met kruiden in de pan Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blik pomodori tomaten (blokjes)
  • 1 blikje tomatenpuree (dubbel geconcentreerd)
  • 3 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • 2 el Italiaanse tuinkruiden (basilicum, tijm en oregano)
  • 1 tl peperoncino
  • 2 tl suiker
  • Peper en zout
  • Olijfolie

Tomatensaus

Een mooie Italiaans basis tomatensaus voor over de pizza of als basis pastasaus. Gemaakt met rijpe Pomodori op basis van een…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 g witbrood
  • 1 el olie
  • 2-3 geperste teentjes knoflook
  • 700 g ontvelde tomaten stukjes
  • 1 l kippenbouillon
  • zout, peper
  • 2 el pesto
  • 125 ml crème fraîche

Tomatensoep met pesto

Een Italiaanse soep gemaakt van verse tomaten en pesto.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g cherrytomaten
  • 7 el suiker
  • 150 ml balsamico
  • zout en peper
  • 3 el extra vierge olijfolie
  • 125 gr buffelmozzarella
  • 4-6 takjes basilicum
  • een beetje zeezout
  • een beetje grove peper

Tomatentorentjes met balsamicocrème

Een mooi voorgerecht op basis van cherrytomaatjes. Vol van heerlijke smaken, een zoetje, een zuurtje in combinatie met een mooie buffelmozzarella!

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 blikje tonijn op olie
  • halve rode ui
  • 4 el mayonaise
  • 1 el limoensap
  • 2 el enchiladasaus of paar druppels tabasco

Tonijndip

Een Mexicaanse dip van tonijn, lekker voor bij onder andere tortillachips.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 blikjes tonijn
  • 1 grote aardappel
  • 1 groene paprika
  • 3 el mayonaise
  • 1 el mosterd
  • 1 ui fijn gesneden
  • 3 augurken
  • 2 el zuur van augurk
  • Peper en zout

Tonijnsalade – grof

Grove tonijnsalade met een licht frisse smaak. Heerlijk om te eten en super snel klaar te maken.

(4 / 5)
Tonijnsalade op brood. Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 blikjes tonijn
  • 5 el mayonaise
  • 1 kleine aardappel
  • 1 tl peperoncino
  • 4 tl kappertjes
  • 4 zongedroogde tomaten
  • 6 zwarte olijven
  • Peper en zout
  • 2 augurken brunoise gesneden
  • 2 tl zuur van augurk
  • 4 à 5 druppels tabasco

Tonijnsalade – Italiaans

Een rijkgevulde tonijnsalade op zijn Italiaans met zongedroogde tomaatjes en olijven. Heerlijk op brood of als onderdeel van een visschotel.

(5 / 5)
Japanse tonijnsalade Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 blikjes tonijn
  • 1 bosui
  • 2 tl rijst wijnazijn
  • 1 tl limoensap
  • 1 tl sesamolie
  • 1 tl wasabi
  • 1 tl sojasaus
  • 1.5 el Japanse mayonaise
  • 1 tl honing
  • Peper en zout

Tonijnsalade – Japans

Een heerlijke salade van tonijn op Japanse wijze klaargemaakt. Je kunt deze verwerken in sushi of gewoon als salade met ijsbergsla.

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 sneetjes wit tijgerbrood
  • 200 g mozzarella
  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 4 el pesto

Tosti caprese

Een heerlijke Italiaanse tosti caprese, lekker als ontbijt, lunch of brunch. Serveer warm. Het is weer FanTosti

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 sneetjes maïsbrood
  • 200 g gerookte zalm
  • 4 takjes verse dille
  • 2 eieren
  • scheutje melk
  • peper

Tosti gerookte zalm

Een luxe tosti belegd met gerookte zalm, roerei en dille. Het is weer FanTosti

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 ml water
  • 100 ml volle melk
  • 100 g bloem
  • 100 g boter
  • 3 - 4 eieren
  • Mespunt zout

Soezendeeg 2.0

Basisrecept voor 8 grote, 12 moorkoppen of 50 kleine soezen. Heerlijk met een zoete of hartige vulling.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2,5 dl water
  • 100 g boter
  • 180 g bloem
  • 4 - 5 eieren
  • Mespunt zout
  • 1 theelepel bakpoeder

Soezendeeg

Basisrecept voor 30 kleine of 20 grote soezen. Lekker om te vullen met slagroom of met ijs als dessert.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g Rundergehakt
  • 80 g paneermeel
  • 2 eieren (M)
  • 2 el ketjap manis
  • 2 el Mosterd
  • 2 tl Peper
  • 1 tl Zout
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 uitje gesnipperd
  • 50 ml ketjap
  • 2 tl bruine basterdsuiker
  • 2 tl sesamzaad
  • 20-25 ml water
  • 2 tl witte wijnazijn
  • 1 flinke tl sambal oelek

Snackballetjes Indisch

Heerlijke snackballetjes met een Indische twist. Eén portie is goed voor 30 a 40 balletjes.

(5 / 5)
snackballetjes sateballetjes in de pindasaus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g Rundergehakt
  • 80 g paneermeel
  • 2 eieren (M)
  • 2 el ketjap manis
  • 2 el Mosterd
  • 2 tl Peper
  • 1 tl Zout

Snackballetjes in pindasaus

Heerlijke snackballetjes in pindasaus. Eén portie is goed voor 30 a 40 balletjes.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 vloerkadetten (of grote bollen)
  • 4 runderhamburgers
  • 1 grote zoete ui
  • 4 plakken cheddar
  • 1 grote vleestomaat
  • 4 blaadjes romaanse sla
  • 1 rode paprika
  • 2 grote el mayonaise
  • 1½ tl gerookte paprikapoeder
  • ½ tl chilipoeder
  • 4 plakken bacon

Smokey bastard burger

Een maaltijd hamburger met een rokerige smaak, vandaar de naam smokey bastard. Heerlijk in combinatie met coleslaw en aardappelpartjes, mits je…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 30 gram boter of margarine
  • 150 gram rundergehakt
  • 1 bouillontablet
  • 1 krop ijsbergsla
  • 15 sprietjes bieslook
  • 1 ei
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 pakje verse roomkaas
  • Zout & peper naar smaak

Slarolletjes met gehakt

Een erg lekker recept met sla, gehakt, roomkaas en nog veel meer. Echt een ervaring die je nooit meer zal vergeten.…

(4 / 5)
x

Wachtwoord kwijt