Even geen inspiratie?

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 400 g bloem
  • 10 g cacao poeder
  • 5 g baking soda
  • Snufje zout
  • 115 g ongezouten boter
  • 330 g basterdsuiker
  • 2 grote eieren
  • 250 ml zonnebloem- of maisolie
  • 1 tl witte azijn
  • 2 tl vanille extract (of essence)
  • 250 ml karnemelk
  • 3 tl rode voedselkleurstof
  • 400 g Monchou
  • 115 g ongezouten boter (voor de frosting)
  • 1½ tl vanille extract
  • 250 g poedersuiker

Red Velvet cake

Een heerlijke, zachte, fluwelen en klassieke red velvet taart. Geschikt voor elk taart moment en een echte guilty pleasure.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 8 cherrytomaten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 takje rozemarijn
  • 3 takjes oregano
  • 2 takjes tijm
  • 250 g ricotta
  • 6 plakjes hartige taart deeg

Ratatouilletaart

Een goed vullende, gezonde hartige taart. Vol van smaak en heerlijke zachte groenten. Ook goed te serveren bij een lunch of brunch.

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 125 g witte chocolade
  • 65 ml room
  • 200 ml half opgeklopte room
  • 65 ml melk
  • 1 gelatineblaadje
  • 1 tl vanille extract
  • 1/3 ananas

Witte chocoladecrème met ananas

Heerlijke romige witte chocoladecrème met stukjes ananas.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 tenen knoflook
  • 2 rode paprika's
  • 1 gele (of groene) courgette
  • 1 aubergine
  • 3 trostomaten
  • 1/2 takje rozemarijn
  • 4 takjes tijm

Ratatouille uit de oven

Een uit de oven bereidde ratatouille. Heerlijk als bijgerecht om een maaltijd compleet te maken, maar ook lekker om afgekoeld als…

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 gr. rabarber
  • 450 gr. aardbeien
  • 60 ml. sinaasappelsap
  • 250 gr. geleisuiker speciaal
  • 5 gr. spekkoekkruiden
  • 5 gr. kardemon

Jam – Rabarber en aardbei

Heerlijk zachte rabarber-aardbeienjam met een verrassend kruidige smaak. Lekker voor op brood, beschuit, maar ook door de yoghurt.

(5 / 5)
Wentelteefjes van suikerbrood Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 8 sneetjes oud wit brood (casino)
  • 1 ei
  • 2 dl melk
  • 50 g boter
  • 6 el suiker
  • 3 tl kaneel

Wentelteefjes

Wil jij ook die lekkere wentelteefjes maken die oma vroeger maakte, nu kun je het ook zelf. Volg onderstaande recept en…

(0 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 150 gram basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 250 ml kookroom
  • 1 eetlepel bloem
  • 120 gram amandelmeel
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 5-6 dunne rabarberstelen
  • 2 theelepels grove suiker
  • Vanille-ijs om erbij te serveren

Rabarber pudding

Een overheerlijk toetje met rabarber. Gemakkelijk te maken en zowel warm als koud te serveren.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 750 g witlof
  • 1 ui, gesnipperd
  • 125 g gerookte spekreepjes
  • 500 ml runderbouillon
  • 1 bakje verse roomkaas met kruiden en knoflook
  • 125 ml kookroom
  • wat verse peterselie
  • eventueel wat peper

Witlofsoep met roomkaas en spekjes

Een mooie romige soep, zacht van smaak. Heerlijk als voorgerecht bij een diner, maar ook goed te gebruiken als klein voorgerechtje…

(4.1 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 3 el yoghurt mayonaise
  • 2 augurken (slide)
  • 2 el vocht van augurken
  • 15 g verse dille

Yoghurt-dilledressing

Heerlijke frisse yoghurt-dilledressing met stukjes augurk. Lekker voor over een salade met zalm.

(3 / 5)
Mosterdsoep met spekjes Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 liter basis voor crèmesoep
  • 225 g spekblokjes
  • 120 g Zaanse mosterd

Zaanse mosterdsoep

Dit is een origineel recept van de echte Zaanse mosterdsoep met spekjes. Deze heerlijke romige mosterdsoep is te maken met ons…

(5 / 5)
Zalmpasta broccoli Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 300 g pasta (fusilli)
  • 500 g broccoli
  • 200 g gerookte zalmsnippers
  • 1 middelgrote uien
  • 2 el olijfolie
  • 150 g roomkaas met bieslook
  • Peper en zout
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 550

Zalmpasta met broccoli

Heerlijke romige zalmpasta met broccoli en in de oven geroosterde tomaatjes. Deze pasta leent zich uitstekend voor momenten waarop je snel…

(4.5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 100 g gerookte zalm
  • 25 g Hollandse garnaaltjes
  • 0,5 el crème fraîche
  • 0,25 el verse dille
  • scheutje citroensap
  • peper en zout

Zalmbonbons met Hollandse garnaaltjes

Makkelijk te maken, deze smaakvolle zalmbonbon met Hollandse garnaaltjes.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 75 g gerookte zalm
  • halve avocado
  • 0,5 el zure room
  • 1 el bieslook
  • scheutje citroensap
  • sesamzaadjes
  • peper en zout

Zalmrolletjes met avocado

Een sushi van zalm met een krokant laagje van sesamzaad gevuld met zachte avocadocrème.

(4 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 2 tl uienpoeder
  • 2 tl knoflookpoeder
  • 2 tl mosterdpoeder
  • 2 tl gerookt paprikapoeder
  • 1 tl cayennepeper
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl venkelzaad
  • 2 tl zout
  • 2 tl bruine suiker

Pulled Pork kruidenmix

Deze kruidenmix zorgt voor een heerlijke smaak aan de Pulled Pork.

(3.8 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • Hartige taartdeeg (zie link)
  • 2 preien
  • 4 eieren
  • 250 ml crème fraîche
  • 50 gr Gruyère
  • 50 gr Emmentaler
  • 150 gr baconreepjes
  • 1 tl nootmuskaat
  • 1 tl chilipoeder
  • Peper

Preitaart met bacon

Een luchtige hartige taart met prei en bacon. Heerlijk als hoofdgerecht, maar ook prima te gebruiken bij een buffet of als lunchgerecht.

(2 / 5)
x

Wachtwoord kwijt