Aardappel

Krieltjes met uitgebakken spek op een bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 600 g voorgegaarde krieltjes
  • Boter
  • Ontbijtspek
  • Aardappelkruiden

Krieltjes met uitgebakken ontbijtspek

Lekker bij een mooi stukje vlees of vis, krieltjes met uitgebakken ontbijtspek, mooi goudbruin gebakken in de koekenpan.    

(0 / 5)
Vegetarische tortilla gesneden op bord Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 4 eieren
  • 300 g aardappels
  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 200 g doperwtjes festini (van Bonduelle)
  • 2 tl peper
  • 2 tl zout
  • 1 tl paprikapoeder
  • 3 el zonnebloemolie

Tortilla – vegetarisch

De tortilla de patatas, is een van origine Spaans gerecht. De tortilla is ook wel een dik omelet gevuld met aardappels…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kg kruimige aardappels
  • 2 el Zaanse mayonaise
  • 3 el truffelolie
  • 75 gr rucola
  • 30 gr parmezaanse kaas
  • 1 tl gerookte paprikapoeder
  • Handje pijnboompitten
  • Zout en peper

Truffelfriet met rucola

Vers gemaakte truffelfriet uit de oven afgemaakt met rucola, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en truffelmayonaise. Lekker te combineren met bijvoorbeeld een tartaartje…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 kilo aardappelen

Patat – ovenfriet

Wie wil dat niet? Heerlijke zelfgemaakte patat met schil uit de oven die lekker krokant is.

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 500 g aardappels (kruimig)
  • 150 g roomboter
  • +/- 200 ml melk
  • peper en zout
  • snufje nootmuskaat

Aardappelpuree

Een gemakkelijk basisrecept om lekkere zachte aardappelpuree te maken. Goed te gebruiken bij een stamppot, maar bijvoorbeeld ook bij een stoofpotje.

(4 / 5)
x

Wachtwoord kwijt