De “pannenkoek” die in Suriname (en Nederland) roti heet is een soort ongezoete broodpannenkoek die verschillende toevoegingen kan hebben, zoals gemalen…
Voedzame, gezonde en snelle maaltijd met gevuld met gerookte zalm, paprika en veldsla.
Wil jij ook die lekkere wentelteefjes maken die oma vroeger maakte, nu kun je het ook zelf. Volg onderstaande recept en…
Makreelwrap is een gezonde en verantwoorde lunch of hoofdgerecht. Bij ons is het een absolute favoriet bij een buffet en high…
8 tot 10 homemade Mexicaanse tortilla’s/wraps, die snel en gemakkelijk te maken zijn. Ook lekker als enchilada uit de oven voor…
Een zelfgemaakte, gezondere keuze voor wraps, gemaakt van speltmeel. Deze wrap is lekker als lunch met bijvoorbeeld een tonijnsalade, maar ook…
Het basisrecept voor brood is één van de simpelste recepten voor brood die er is. Wanneer je het basisbrood kan bakken,…
Een lekker boeren witbrood om zelf te maken.
Heerlijke zelf gemaakte witte bollen of bolletjes om te gebruiken als basis bij een buffet of high tea.
Een echte Wagyu of een Angusburger verdient ook een bijpassend hamburgerbroodje.
Flatbread is lekker dun brood, te vergelijken met naan en pitabroodjes. Dit brood maak je zo dun als je zelf wilt. Heerlijk…
Dit brood is goed vullend en geschikt als ontbijt of tussendoortje.
Een heerlijk ontbijtgerecht met ei en bacon, past ook goed op een brunch tafel.
Deze crostini met peer, geitenkaas en honing is heerlijk. De geitenkaas en het zoete van de honing is een mooie combinatie.
Deze crostini met Parmaham, rucola en vijgencompote heeft een zacht zoete smaak waarbij de Parmaham helemaal tot zijn recht komt.