Deze balletjes van courgette zijn heerlijk als snack of als vegetarische balletjes in een pastasaus. De courgetteballetjes zijn als snack lekker…
Paling met wasabi mayonaise is een goede combinatie. In dit recept maken we een amuse door een kroepoekje met een bedje…
Deze balletjes zijn top voor op een tapasplank. De saus is gemaakt van de basis voor de geroosterde paprika-tomatensoep en is…
Kleine taartjes van courgette, aubergine en tomaat, heerlijk als hapje op een verjaardag of als tapas op een tapasplank. Snel klaar…
Heerlijke frisse rundvleesrolletjes aan een spiesje, lekker als tapas of als hapje bij de borrel.
Een makkelijk te maken amuse van verse vijg met gorgonzolamousse. Goed te gebruiken om bijvoorbeeld de smaak van vis te neutraliseren.
Een lichte en luchtige amuse, gemaakt van een mousse van ricotta, vijg en Parmaham. Leuk voor op buffetten, als voorgerecht of…
Deze loempia met gerookte kip is een variatie op de Chinese loempia. De loempia is een van oorsprong Chinees gerecht dat…
Een fantastische culinaire smaaksensatie gebaseerd op de klassieke kaaskroket. De witlof ham kaaskroket, een kroket voor de echte fijnproever. Van dit…
Het basisrecept voor een echte klassieke rundvleeskroket zoals de echte banketbakker hem maakt.
De enige echte klassieke kaaskroket. Een echte smaaksensatie om je vingers bij op te eten.
Het basisrecept voor een echte klassieke kroket zoals de echte banketbakker hem maakt.
Heerlijke luchtige courgettepannenkoekjes met ricotta en een vleugje munt. Een voedzame lunch uit de categorie ‘Bewust eten’.
Vegetarische courgette-ricottakoeken, een mooie mix van courgette, ricotta en kaas. Heerlijk bij de lunch, als bijgerecht of als onderdeel van een…
Deze courgette-maispannenkoekjes zijn een hartige snack, gemaakt van courgette, mais, een lente-uitje en eieren. Lekker met een pittige dip.