Deze ovenschotel met Orzo, een rijstvormige pasta, tomaat en gehakt is gemakkelijk te maken. Je geniet in een handomdraai van een…
De Shepherd’s Pie is een van oorsprong eeuwenoud Engels recept. Gemaakt op basis van restjes vlees, groente en afgedekt met een…
Je waant je door het eten van deze Melanzane alla Parmigiana in Italië. Dit typische Siciliaanse hoofdgerecht is gemaakt van aubergine,…
Boboti, een overheerlijk gerecht uit het zuiden van Afrika. Een combinatie van kerrie en frisse appel, gecombineerd met een zoetje van…
Deze ovenschotel met spinazie en macaroni is een favoriet van ons. Lekker smeuïg en je hebt er maar weinig werk aan,…
Een variant op de traditionele zuurkoolschotel met spekjes. Bij deze Paleo variant zijn de spekjes vervangen door chorizo en maken we…
Deze rijk gevulde visschotel is al jaren één van de favoriete recepten in ons gezin.
Dit recept heeft als basis het standaard recept voor lasagne. Dit recept is een variant met gerookte paprika. De combinatie van…
Een mix van geroosterde groente, welke je zelf kan uitkiezen. Lekker bij onder andere pasta.
Een heerlijke Spaanse visschotel met tomatensaus, olijven en chorizo, lekker met rijst, pasta of een vers gebakken broodje.
Een licht Italiaans gerecht met een tomaten- en olijvensaus. Dit gerecht is heerlijk met een zachte vis zoals schol of tongscharfilet.
Parmigiana di melanzane is een vegetarische maaltijd waarbij je, als je niet oppast, je vingers bij op eet. Gemakkelijk te bereiden…
Een complete ovenschotel met groene asperges en kabeljauw. De tapenade en de parmaham geven dit gerecht een Italiaans tintje.
In het kader van ‘Bewust eten’ een ‘magere’ variant op de bij een ieder bekende Moussaka, met kipgehakt en vol met…
Deze Moussaka is zeker de moeite waard om te maken. Moussaka is een traditioneel gerecht gemaakt op basis van aubergine, afkomstig…