Labneh is een frisse en hartige yoghurtdip uit het Midden-Oosten. De smaak van Labneh is te vergelijken met die van de…
Romige kerriesaus is een zachte kerriesaus die zeer snel en met weinig ingrediënten te maken is. Heerlijk om te dippen met…
Zelfgemaakte Whiskysaus met Schotse Whisky, lekkerder dan dit hebben wij het nog niet eerder geproefd. Deze saus is makkelijk te maken…
Deze zachte romige mosterd-limoensaus is heerlijk voor over de vis. Wij hebben hem gebruikt bij de zeebaars met spek en rozemarijn.…
Tzatziki oftewel Cacık, komt oorspronkelijk uit Turkije en is een fris bijgerecht, die veelal als saus of dip wordt gebruikt. Met…
Een zachte rode wijnsaus met sjalotjes. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij de biefstuk uit de oven.
Deze Oostenrijkse jagersaus of jachtsaus (jägersaus) is gemaakt op basis van rode wijn en tomaat. De saus heeft een zacht zoete…
Deze dille roomsaus met semi zongedroogde tomaatjes is echt een toppertje. Door de verschillende ingrediënten ontstaat er een mooi smaakpalet waardoor…
Wij aten een tijd terug in een schnitzelrestaurant, dat heeft ons geïnspireerd om wat meer te gaan experimenteren met schnitzels. Deze…
Wij aten een tijd terug in een schnitzelrestaurant, dat heeft ons geïnspireerd om wat meer te gaan experimenteren met schnitzels. Deze…
Een zachte rode portsaus met tijm en een extra zoetje van honing. Serveer deze saus bijvoorbeeld bij kip of schnitzels en…
Vind jij in een restaurant eten ook zo lekker? Deze schnitzel met geitenkaas omhuld in katenspek en een zacht zoete rode…
Deze Oostenrijkse jagersaus of jachtsaus (jägersaus) is gemaakt op basis van rode wijn, tomaat en champignons. De saus heeft een zacht…
Met deze kerriesaus hebben wij kennis gemaakt tijdens een barbecue bij Miranda. Sindsdien maken wij gebruik van haar recept. Als extraatje…
Een snelle barbecuesaus, in het leven geroepen doordat de fles met kant en klare barbecuesaus op was. Deze snelle saus komt…