Koude saus

Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 el plantaardige olie
  • 1 el bloem
  • 4 el ketchup of een klein blikje tomatenpuree
  • 2 el chilipoeder (geen cayenne!)
  • 1 tl knoflook poeder
  • 1 tl zout
  • 1/2 tl komijn
  • 1/2 tl oregano
  • 240 ml kip- of groentebouillon (1/2 bouillonblokje)
  • 1/2 el bruine basterdsuiker

Enchiladasaus (pittig)

Deze enchiladasaus is snel en gemakkelijk te maken. De saus is goed te gebruiken over de enchilada of als smaakmaker bij de…

(5 / 5)
Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 el plantaardige olie
  • 1 el bloem
  • 4 el ketchup of een klein blikje tomatenpuree
  • 0,5 tl chilipoeder (geen cayenne!)
  • 1 tl knoflook poeder
  • 1 tl zout
  • 1/2 tl komijn
  • 1/2 tl oregano
  • 240 ml kip- of groentebouillon (1/2 bouillonblokje)
  • 1/2 el bruine basterdsuiker

Enchiladasaus (mild)

Dit is een zeer milde enchiladasaus. Die goed te gebruiken is over de enchilada of vooraf als dipper met tortillachips.

(5 / 5)
Bbq saus Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 1 paprika
  • 2 tl Piment
  • 1 tl Tabasco
  • 30 g roux voor de binding
  • 1 blik Pomodoro (gepelde tomaat in stukjes)400g
  • 1 blik doppio concentrato di pomodoro (tomatenpuree) 140g
  • 2 el olijfolie
  • 50 g suiker
  • 250 ml water

Barbecuesaus

Een traditionele Amerikaanse barbecuesaus die goed smaakt bij kip, spareribs en hamburgers.

(4.5 / 5)
Aioli Ingrediëntenlijst
x
Ingrediënten
  • 6 el mayonaise
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 2 tl mosterd
  • rasp van 1 citroen
  • scheutje tabasco
  • zout en peper
x
Voedingsstoffen
  • Calories: 156 kcal
  • Fat: 17,1 g
  • Serving Size: 20 g

Aioli – Knoflookmayonaise

Aioli, oftewel knoflookmayonaise is iets dat niet mag ontbreken bij tapas. De aioli is lekker op een stokbroodje of als sausje…

(5 / 5)
x

Wachtwoord kwijt